promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea is szerepel a Wonder Woman 1984-ben, ezt a karaktert játssza
Borítókép:  Habostorta
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az özvegy elárulta, melyik karaktert játssza a Wonder Woman 1984-ben.

Eljött az a nap is, amikor Vajna Tímea elmondhatja magáról, hogy szerepelt egy nagyszabású hollywoodi produkcióban, név szerint a Wonder Woman 1984-ben. A DC legújabb alkotását már az egész világ izgatottan várja, nem véletlenül. A külföldi kritikusok közül többen is elismerő szavakkal illették Patty Jenkins alkotását, volt, aki egyenesen mesterműnek nevezte.

A főszerepben természetesen továbbra is Gal Gadot-ot láthatjuk majd, de a régi szereplők közül visszatér Chris Pine, Robin Wright, és Connie Nielsen, az új karaktereket pedig olyan színészek alakítják, mint Pedro Pascal (The Mandalorian) és Kristen Wiig (Koszorúslányok).

Arra valószínűleg senki sem számított, hogy Andy Vajna özvegye is szerepet kapott a DC új szuperhős mozijában, igaz, csak egy mellékszereplő bőrébe bújhatott.

„Amazonként láthattok majd abban a jelenetben, ami az arénában játszódik. Minden pillanatát imádtam a forgatásnak a Kanári-szigeteken”

- írta az Instagram-oldalán Tímea, aki megígérte, hogy hamarosan fotókat is megoszt a forgatásról, illetve arról, hogy hogy nézett ki a filmben.

A Warner Bros. nemrég közzétette a YouTube-on a film első jelenetét, ami pont az amazonok arénájában játszódik, szóval lehet, hogy az alábbi videóban ki tudjátok szúrni Tímeát.

A Wonder Woman 1984 december 25-én debütál az HBO Maxon és az amerikai mozikban, Magyarországon egyelőre a torrentoldalakra tudunk csak támaszkodni, ha elsők között akarjuk látni Diana legújabb kalandjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás