promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novák Zalán nyerte a Farm VIP-t, mutatjuk a finálé legmeghatóbb pillanatait – videó
Borítókép:  Novák Zalán / via tv2.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas küzdelem után Novák Zaláné lett a Farm VIP 11 milliós fődíja, az egykori Exatlonos elcsukló hangon köszönte meg a rengeteg támogatást.

A TV2 Farm VIP című műsora az utóbbi hetekben rengeteg izgalmat szolgáltatott a nézőknek, hiszen többek között láthattuk Vasvári Vivien durva balesetét, egy felháborító csalást és azt is, hogy a Viszkisként elhíresült Ambrus Attila mennyire nem bír az indulataival, hiszen szinte mindenkit káromkodva küldött el melegebb éghajlatra.

Miután Vasvári Vivien kiesett, Kucsera Gábor és Novák Zalán között dőlt el, hogy ki lesz a Farm VIP idei évadának győztese, és több hét gyötrelmes megpróbáltatásai után végül Novák Zalán lett a nyertes, így ő vihette haza a 11 millió forintos fődíjat.

„Köszönettel tartozom!
Először is Kucsera Gábor barátomnak, ehhez a heroikus küzdelemhez. Örülök, hogy megismerhettelek, remélem hosszú barátságnak nézünk elébe!
Köszönöm mindenkinek aki szurkolt nekem az elmúlt egy hónapban. Köszönöm az egész Farm VIP stábjának ezt az életre szóló élményt.
Hihetetlen volt! Az első perctől az utolsó pillanatig élveztem ezt a játékot!
Köszönöm”

– írta Novák Zalán az oldalán.

A finálé rengeteg megható pillanatot tartogatott számunkra, de mindenképp az volt a legszívszorítóbb, mikor Novák Zalán az utolsó erejét felhasználva megkongatta a győzelmi harangokat, majd elcsukló hangon, könnyeivel küszködve hálálkodott a többieknek, és természetesen édesanyjának, hiszen végig támogatták őt és hittek benne – a rengeteg munkának pedig meg is lett a gyümölcse.

Itt látható Novák Zalán győzelme:

És itt lehet megtekinteni a Kucsera Gáborral közös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás