promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas csalás történt a Farm VIP-ben, előkerült egy videó is, ami bizonyít mindent
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy meggondolatlanság volt súgni egy olyan műsorban, ahol több a kamera, mint a szereplő. Az eset nem is maradt titokban.

A műsor után azonnal felmerült, hogy Vasvári Vivien csalással eshetett ki, miközben Terecskei Rita olyan helyről kaphatott segítséget, ami tiltott volt.

A Farm VIP nemsokára véget ér a TV2-n, a tét óriási, a játékosk mostmár mindent megtesznek a győzelemért, de elsősorban azért, hogy játékban maradhassanak a fináléig. Sokan nem tudják már visszafogni magukat, és az izgalom hevében olyan eszközökhöz nyúlnak, amit a műsor szabályai tiltanak.

Sydney van den Bosch suttogott, és így előnyhöz juttatta Terecskei Ritát, aki végül megnyerte a párbajt.

A meglepő dolog mégis az, hogy sokáig mindenki tagadott, állítva, hogy nem történt semmi. Pedig hát a kamerák ott voltak, és a felvételek elől még az igazság sem menekülhet el. Visszanézték a videókat, és kiderült, hogy tényleg megtörtént a csalás. Sidneyt is szembesítették az esettel, de ő jobbára értetlenkedett. még a felvételek ellenére is úgy gondolta, hogy a súgása nem jelentett segítséget Ritának.

Pedig, ahogy a felvételeken is látszik, igenis segített.

A párbajt ezért újrarendezik, ma újra összecsap Terecskei Rita és Vasvári Viven, hogy egy igazi párbajban dőljön el, ki maradhat versenyben.

A nagy szembesítésről videó is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás