promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Seagal fegyverrel próbálta meggyőzni a Predator 2 rendezőjét, hogy adja neki a főszerepet
Borítókép:  Steven Seagal és a Predator / via AFP / pngimg.com / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger sikere után mindenki akart egy szeletet a Predatorból, Steven Seagal pedig szinte bármire képes volt azért, hogy szerepelhessen a folytatásban.

1987-ben mutatták be Arnold Schwarzenegger főszereplésével a legendás Ragadozó, vagyis Predator című akció/sci-fit, ami hatalmas sikert ért el, és máig a világsztár egyik legjobb munkájaként emlegetik. Mikor annak idején kiderült, hogy Arnie nem tér vissza a második részre, Hollywood ügyeletes akcióhősei mind rárepültek a projektre, hátha övék lehet a Predator várva várt folytatása, és természetesen az ezerarcú Steven Seagal is beszállt a harcba, ráadásul nem is akárhogy.

Az 1990-es Predator 2 rendezője, Stephen Hopkins éppen a film 30. évfordulója miatt nyilatkozott, mikor szóba került, hogy több mint három évtizede Steven Seagal nagyon keményen próbálta őt meggyőzni, hogy adja neki a főszerepet. A színész többek között elhívta magához, és bevitte egy szobába, ami faltól falig volt fegyverekkel, hátha azzal sikerül megfélemlítenie őt – meg persze ezzel akarta bizonyítani a tökösségét is.

Helyette viszont Stephen Hopkins inkább kifejezetten kellemetlenül érezte magát, és azt a következtetést vonta le, hogy Steven Seagal valamilyen szinten őrült, és teljesen ciki. A harcművész már az első pillanatban rettenetes erővel megszorította a kezét, hogy erőt demonstráljon, és azt találta ki, hogy az ő Predator 2 karaktere egy CIA pszichológus, aki természetesen tud harcolni, és mindig van nála egy fegyver.

Mivel a rendező egyáltalán nem ilyen irányba akarta elvinni az alkotás hősét, így visszautasította az ajánlatot, de Steven Seagal annyira nem akarta elengedni ezt a dolgot, hogy durván magához szorította, és utána azzal csábítgatta, hogy menjenek el a farmjára, ahol majd kedvükre robbantgathatnak dolgokat. Ez persze nem valósult meg, és végül szerencsére a Halálos fegyver-szériából ismert Danny Glover lett a befutó – de azért mindenképp érdekes lett volna, ha máshogy alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás