promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már több mint másfél millióan írtak alá egy petíciót azzal a céllal, hogy Amber Heardöt eltávolítsák az Aquaman 2-ből
Borítókép:  Insider
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az online petíciót azután indították el, hogy Johnny Deppet eltávolították a Legendás állatok-filmekből.

Change.org-on elindított petíció szerint amióta elváltak, 

„Heard valóságos keresztes hadjáratot folytatott annak érdekében, hogy elpusztítsa Johnny Depp karrierjét Hollywoodban.” 

Egy korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy Depp elvesztette a The Sun újság elleni „feleségverő” pert, minek hatására a Warner Bros. úgy döntött, hogy nem szeretné, ha a színész továbbra is szerepelne a J. K. Rowling művein alapuló, nagysikerű Legendás állatok-filmekben, így arra kérték a színészt, hogy mondjon le Gellert Grindelwald szerepéről.

A per alatt azonban napvilágra kerültek olyan részletek is, amelyek szerint maga Depp is bántalmazásnak volt kitéve az Amber Hearddel való kapcsolata során. Ennek okán a rajongók, akik a petíció aláírását szorgalmazzák, azt szeretnék elérni, hogy távolítsák el Heardöt az Aquaman 2-ből, aki Mera szerepét alakítja. 

A petíció létrehozói szerint

azoknak a férfiaknak, akik családon belüli erőszak áldozataivá válnak, ugyanolyan elbánásban kell részesülniük, mint a bántalmazott nőknek, így az a helyes, ha színésznőt is eltávolítják a filmből.

Depp egyébként beleegyezett a Warner Bros. Pictures kérésbe, és azóta már az is kiderült, hogy Mads Mikkelsen váltja fel a színészt Grindelwald szerepében. 

Heard korábban azt nyilatkozta az Entertainment Weekly-nek, hogy nagyon izgatott, amiért újra felveheti Mera szerepét az Aquaman folytatásában. 

Az aláírásgyűjtés mindenesetre továbbra is zajlik, és egyelőre még nem tudni, milyen hatást vált ki az Aquamen-filmeket gyártó stúdióból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás