promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába rúgták ki Johnny Deppet, így is rengeteg pénz üti a markát
Borítókép:  Johnny Depp / Tolga AKMEN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon felháborodtak a rajongók, mikor a stúdió kirakta Johnny Deppet a Legendás állatok-szériából, de szerencsére nem kell aggódnunk érte, hiszen ettől függetlenül is jár neki a teljes fizetése.

Elég mozgalmas hetet tudhatott maga mögött Johnny Depp, viszont sajnos nem minden eseménynek tudott örülni, ugyanis elveszítette a The Sun újság elleni „feleségverő” pert, majd ennek hatására a Warner Bros. is megkérte, hogy ne térjen vissza a következő Legendás állatok-filmekre, pedig már elkezdődött a forgatás. Az emberek még a nehéz időkben is mellette állnak, és most végre érkezett egy jó hír is.

Kiderült, hogy Johnny Depp hiába készített csupán egyetlen jelenetet a Legendás állatok 3-ból, a szerződésének köszönhetően így is meg kell kapnia azt a több mint 10 millió dolláros összeget, amit az egész munkálatért fizettek volna neki – így most kivételesen nem kell megdolgoznia a gázsijáért.

Emiatt egy kicsit fellélegezhet Johnny Depp, hiszen ez a pénz nagyon jól fog jönni neki, mivel Amerikában tovább folytatódik az exfelesége, Amber Heard elleni per, aminek 50 millió dollár a tétje, szóval tényleg van miért izgulnia a színésznek.

Ritka, mikor a közönség szinte egy emberként áll egy adott híresség mögé, de az internet népe tényleg nagyon kiakadt, mikor Johnny Depp elvesztette a múlt heti pert, és első körben azzal jelezték a nemtetszésüket, hogy 4,8-ról 1,2-re pontozták a Google Play Store-ban a The Sun applikációját – ami ugyan nem nagy dolog, de mégis elgondolkodtató.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás