promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hírt hozott a Jóbarátok-rajongóknak Matthew Perry
Borítókép:  Jóbarátok - bal oldalt Matthew Perry / via pinterest.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jóbarátok című sorozat Chandler Bingje, Matthew Perry végre megtörte a csendet, és olyat mondott, amitől nagyon boldog lesz a közönség.

Az 1994-2004 között futott Jóbarátok című sorozat szinte kultikus státuszba emelkedett az utóbbi években, hiszen a streaming platformoknak köszönhetően a mostani generáció is felfedezte magának ezt a vicces, kedves kis alkotást, ami hat fiatal hétköznapjairól szól. Az HBO Max éppen ezért gondolta, hogy hosszú évek után egy különkiadással kedveskedik a rajongóknak, de a koronavírus miatt ez többször is elmaradt, és azóta sem érkezett hír a projektről – egészen idáig.

A közönségkedvenc Chandler Bing megtestesítője, Matthew Perry elárulta, hogy jelen állás szerint jövő márciusban fogják leforgatni a várva várt, speciális Jóbarátok epizódot, amit nem sokkal később – elvileg még tavasszal – mi is láthatunk, ha minden jól megy.

Ez remek hír, mivel már a stábtagok is ezerrel készülnek a munkálatokra, és a régi részeket nézegetik, hogy újra belerázódjanak a Jóbarátok mókás, sokak által kedvelt világába. Ezek alapján pedig nem kell aggódnunk, hiszen előbb, vagy utóbb mindenképp látni fogjuk a különkiadást, amiben a színészek nosztalgiáznak, elmesélnek pár féltve őrzött titkot, és persze különböző meglepetésekkel készülnek a nézőknek.

Matthew Perry manapság:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás