promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jóbarátok sztárja a saját sorozatát nézi a karanténban
Borítókép:  Jóbarátok, Courteney Cox van jobb oldalon / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ismert színésznő bevallotta, hogy ő is a Jóbarátokat darálja az önkéntes karanténban.

Szinte az egész világot érintő koronavírus-járvány már a sztárvilág életére is nagy hatással van, hiszen Idris Elba, Olga Kurylenko és maga Tom Hanks is elkapták a betegséget. Éppen ezért rengetegen vannak most önkéntes karanténban, nehogy ők is megfertőződjenek.

A Jóbarátok című, már szinte klasszikusnak számító sikersorozat egyik színésze, a Monicát alakító Courteney Cox is bezárva tölti jelenleg a hétköznapjait. Most elég sok ideje felszabadult, miután az HBO Maxra érkező Jóbarátok-különkiadás munkálatait bizonytalan időre elhalasztották.

A Mirror értesülései szerint az Ace Ventura: Állati nyomozó és a Sikoly-széria sztárja elárulta, hogy ő mit csinál a karanténban, és ez elég sok embert meglepett, hiszen elmondása szerint

éppen a saját sorozatát, a Jóbarátokat nézi töménytelenül.

Azt hinné az ember, hogy a színészek nem szeretik nézni magukat a képernyőn, de Courteney Cox elárulta, hogy már nem is nagyon emlékszik a részekre, szóval így neki olyan lehet, mintha most először látná.

„Már arra sem emlékszem, hogy szerepeltem benne”

– viccelődött a színésznő, aki valószínűleg azért is nézi újra a sorozatot, hogy újra felvegye a tipikus Monicás dolgokat, hogy amikor végre leforgatják az új alkotást, akkor úgy érezzék a rajongók, hogy szinte el se telt 16 év a finálé óta. De a karantén alatt nem csupán a Jóbarátokat darálja, hiszen ilyen táncos videókra is jut ideje:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Could this be why Coco and Johnny are socially distancing themselves from me? #bored #quarentine

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás