promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírusos Tom Hanks nincs is olyan jól, mint mondja?
Borítókép:  Tom Hanks / imdb.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Forrest Gump sztárjának, és feleségének is pozitív lett a koronavírus-tesztje. Próbálják megnyugtatni a rajongókat, de a színész testvére most aggasztó dolgot mondott.

A koronavírus-járvány már szinte az egész világon jelen van, és az emberek életének meghatározó része lett az önkéntes karantén. Jó ideig elkerülte Hollywoodot a betegség, de Idris Elba, Olga Kurylenko, Kristofer Hivju és Tom Hanks is elkapták, így már ott is komolyan veszik a dolgot.

Közülük talán a Számkivetett két Oscar-díjas színésze, Tom Hanks az, aki a legtöbb figyelmet kapja, hiszen a 63 éves sztár volt az első, aki a nyilvánosság előtt jelentette be, hogy koronavírusos lett, ráadásul már olyan korban van, hogy komoly veszélyt jelenthet rá a betegség.

Egy Instagram-bejegyzéssel próbálta megnyugtatni rajongóit, hogy ő és a felesége, Rita Wilson is remekül vannak, és házi karanténban töltik a hétköznapjaikat Ausztráliában.

A Metro szerint viszont egyáltalán nem olyan fényes a helyzet, mint ahogy azt próbálják elhitetni velünk, ugyanis Tom Hanks testvére, Sandra Hanks Benoiton most elég aggasztó információkat osztott meg a színész állapotáról:

„Beszéltem a testvéremmel. Nincs jól, de még mindig oké az állapota. Hogy meglepődtem-e? Nem. Ő egy színész, nem pedig Isten, de jó ellátást kap Ausztráliában.”

Tom Hanks éppen Ausztráliában forgatta az Elvis Presley életéről szóló filmet, amiben az ikonikus előadó menedzserét alakítja, amikor fáradtságra, megfázásra és fájó testrészekre panaszkodott. Csak utána derült ki, hogy elkapta a koronavírust.

A fentiek alapján pedig lehet, hogy csak nem akar aggasztani minket, mivel ezek szerint jó kezekben van. Egyedül az biztos, hogy sokan reménykednek abban, hogy hamar meg fog gyógyulni, és ismét remek filmekkel ajándékozza meg a közönséget. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás