promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jóbarátok is a koronavírus áldozata lett: elhalasztják a visszatérést
Borítókép:  Jóbarátok / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A COVID-19 a világ egyik legnépszerűbb sorozatának felélesztését is megakadályozta, vagy legalábbis elnapolta.

A koronavírus-járvány nem csupán az emberek hétköznapjaira van erősen negatív hatással, de a filmipar is megszenvedi azt. Olyan produkciók bemutatóját kellett már eltolni miatta, mint például a Halálos iramban 9, 007 Nincs idő meghalni vagy a Marvel közelgő nagy dobása, a Fekete Özvegy.

Több széria munkálatait is leállították, és sajnos úgy néz ki, hogy sokak kedvenc sorozatának hosszú évek óta várt visszatérését is elnapolják, pedig már nagyon közel volt, hogy a rajongók álmából valóság legyen.

A MovieWeb információi szerint az 1994-2004-ig futó, tíz évadot megélt

Jóbarátok hamarosan egy új különkiadással jelentkezett volna, de a munkálatokat felfüggesztették a koronavírus miatt.

Az HBO Maxra érkező alkotás forgatása meglepő módon már a jövő héten elkezdődött volna, ráadásul Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer is újra elvállalták a klasszikusnak számító szerepeiket.

A rendezőt is megtalálták a hét Emmy-díjjal rendelkező Ben Winston személyében. Minden sínen volt, amíg közbe nem lépett a globális járvány.

Egyes források szerint leghamarabb májusban indulhat be a munka, és nagyon úgy néz ki, hogy szerencsére még ilyen akadályok mellett is azon vannak a készítők, hogy a Jóbarátok még idén visszatérjen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás