promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus legyőzte a Marvelt: csúszik a Fekete Özvegy bemutatója
Borítókép:  Fekete Özvegy / movieweb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus legújabb áldozata a Marvel sokak által várt nagy dobása, a Fekete Özvegy lett.

A Marvel már 2008 óta építi a szuperhősös moziverzumát, aminek egyik kiemelkedő karaktere a Scarlett Johansson által megtestesített Natasha Romanoff, vagyis a Fekete Özvegy. Ő a 2010-es Vasember 2-ben tűnt fel először a vásznon, és egyből sokak kedvence lett többek között a kőkemény bunyóknak, és a feszülős bőrruhájának köszönhetően.

A Bosszúállók alap tagja idén végre megkapja a saját filmjét, amit Cate Shortland rendez, és Scarlett Johansson mellett feltűnik még benne Rachel Weisz, Florence Pugh, David Harbour, William Hurt és egy állítólagos flashback erejéig még Robert Downey Jr. is, szóval van miért izgulnia a közönségnek.

A rajongók már nagyon várják a filmet, ami április 30-án érkezett volna a hazai mozikba, de aki követi a híreket, az tudja, hogy a koronavírus miatt már rengeteg produkciót felfüggesztettek, és olyan alkotások is akadtak, amiknek törölték a hamarosan esedékes bemutatóját: ilyen például a Halálos iramban 9. része is.

Most viszont nagyon el fognak szomorodni a Marvel-hősök rajongói, ugyanis a SlashFilm információi szerint a Fekete Özvegy is hasonló sorsa jutott, és

a premier időpontját határozatlan idővel elhalasztották a koronavírusra való tekintettel.

Ez egy komoly döntés a Disney részéről, hiszen a hazánkban is forgatott film már szinte csak arra várt, hogy élesítsék a mozikban.

A stúdió nem csupán a járvány megfékezésének érdekében gondolta ezt jó ötletnek, de anyagi szempontból is fontos volt ezt meglépni, hiszen ahogy az előző hétvége csúfos bevételei is bizonyítják: az emberek még félnek moziba járni, ezért valószínűleg nem hozott volna elég pénzt a Fekete Özvegy.

Arról még nincs hír, hogy mikor láthatjuk végül az alkotást, mivel a koronavírustól függ a dolog, de a bennfentesek abban reménykednek, hogy júniusra már javulni fog a helyzet, és minden rendben lesz. Addig is marad a szórakozni vágyók számára az HBO GO és a Netflix.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás