promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy néz ki, hogy biztossá vált: visszatér a Jóbarátok!
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Deadline is megerősítette a pletykát: mindegyik színész rábólintott, hogy érkezzen a különkiadás.

Rengeteg népszerű szitkom kavarta fel az állóvizet mostanság: az Így jártam anyátokkal, az Agymenők, a Modern család, de az egészet ugyebár a Jóbarátok indította be, ami a műfajon belül az egyik legjobbnak számít. A Netflix 100 millió dollárt is képes volt fizetni egy évben, hogy a Jóbarátok ott díszelegjen a kínálatukban. Ezt az AT&T, ami a Warner anyacége visszavette, mivel saját streamingszolgáltatót indított.

Novemberben már mindenki azt találgatta, hogy igaz-e a pletyka, és ha valóban visszatér a Jóbarátok, akkor milyen formában fog. Hát, eldőlt, hogy ez egy különkiadás lesz, szóval sem a készítők, sem a szereplők nem mentek bele abba, hogy például egy rövidebb évad érkezzen az HBO Max-ra, mint ahogyan az X-akták is csinálta.

A speciális különkiadásra visszatér tehát David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, és persze Jennifer Aniston is, valamint a készítők, David Crane és Marta Kauffman.

A Warnerrel úgy egyeztek meg, hogy nem lesz forgatókönyv, az adás pedig egy órás lesz, szóval valószínűleg nosztalgiázásra kell készülni, amiért a színészek 3-4 millió dollárt tesznek majd zsebre. Remek óradíj, főleg ha azt nézzük, hogy csak jópofizniuk kell.

Később kiderül, hogy mivel készülnek a rajongóknak, de remélhetőleg nem csak interjúzgatni fognak, meg régi jeleneteket elemezgetni, mert akkor nyugodtan nevezhetjük parasztvakításnak az egészet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás