promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jóbarátok sztárja elárulta a legfurcsább dolgot, ami a műsor alatt történt vele
Borítókép:  Matt LeBlanc / youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Joey-t alakító Matt LeBlanc egy friss interjúban nyílt meg azzal kapcsolatban, hogy mi volt a legdurvább dolog, ami a Jóbarátok miatt történt vele.

Az 52 éves, Golden Globe-díjas Matt LeBlanc rengeteg filmben és sorozatban feltűnt már, hiszen láthattuk például a Charlie angyalaiban, a Sikersorozatban és a Lost in Space-ben is, de a közönség számára mindig ő marad a mókás, csajozós Joey a Jóbarátokból, aki folyton a hasára gondol.

A legendás sorozat népszerűsége a mai napig hatalmas és töretlen, ezért is kár, hogy a rajongók legnagyobb bánatára a koronavírus-járvány miatt nem jött össze a várva várt HBO Max különkiadás, ami végre újra összehozta volna a kedvelt karaktereket.

1994-2004 között futott a legendás széria, ami teljesen megváltoztatta a színész életét, hiszen szinte egyik pillanatról a másikra tette őt és a szereplőtársait világhírűvé. A hirtelen jött népszerűségnek viszont elég durva árnyoldala is van, amiről most egy friss interjúban mesélt a sztár, és elárulta a legfurcsább dolgot, ami történt vele:

Matt LeBlanc éppen a tévét kapcsolgatta, mikor ment a híradó, ahol helikopteres, élő felvételeken mutatták mind a hat Jóbarátok színész házát.

Semmi hír nem volt mögötte, éppen ezért lehetett elég hátborzongató, hiszen teljesen betörtek a magánszférájába, és az egész világ látta így a lakhelyét, ami híres színészként egyenesen életveszélyes lehet. De Matt LeBlanc jól kezelte a szituációt, és inkább hálás volt, hiszen így meglátta, hogy nincs túl jó állapotban a tető, szóval megvárta, míg elmegy a helikopter, és felment közelebbről megvizsgálni azt.

A színész amúgy jelenleg is látható a Jóapátok című sorozatban, és a Jóbarátok különkiadást sem engedték el, csupán határozatlan ideig eltolták, szóval, ha minden jól megy, akkor hamarosan újra láthatjuk Joey-t és a többieket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás