Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új Skorpiókirály filmen dolgozik Dwayne Johnson

Új Skorpiókirály filmen dolgozik Dwayne Johnson

Zene, Film & Kultúra

Új Skorpiókirály filmen dolgozik Dwayne Johnson

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:37

Hatalmas bejelentést tett Dwayne Johnson, hiszen új életre kelti a Skorpiókirályt, de sajnos van egy rettenetes hírünk is, ami sokakat fel fog dühíteni.

Érdekes belegondolni, hogy a Jumanji-, és a Halálos iramban-széria világsztárja, Dwayne Johnson a 2001-ben bemutatott A múmia visszatér című alkotással robbant be Hollywoodba, amiben ő alakította a hírhedt Skorpiókirályt. Egy évvel később saját filmet kapott a karakter, amiben megtudtuk, hogy nem mindig volt gonosz, majd több, vegyes fogadtatású folytatás is készült hozzá, de azok már Dwayne Johnson nélkül.

Most rendesen meglepte a rajongókat Dwayne Johnson, ugyanis kiderült, hogy 19 év után egy új Skorpiókirály filmen munkálkodik, ami egy napjainkban játszódó feldolgozás lesz, és a közönség legnagyobb bánatára sajnos már nem ő fogja alakítani a legendás figurát – bár nem kizárt, hogy valamilyen szinten azért fel fog tűnni a műben.

A Skorpiókirály reboot forgatókönyvét a Straight Outta Compton Oscar-jelöl írója, Jonathan Herman fogja elkészíteni, azt viszont még nem tudni, hogy ki lesz a rendező, a főszereplő, vagy hogy egyáltalán mikor láthatjuk a filmet.

Az biztos, hogy a produceri székben ülő Dwayne Johnson számára egy különleges projektről van szó, és nagyon izgatott, hogy egy új generáció is megismerje a Skorpiókirályt, viszont már most látszik, hogy eléggé felháborította az embereket, hogy nem ő lesz a főszereplő. Ezek alapján nem biztos, hogy olyan jó ötlet erőltetni ezt a dolgot, bár a színész ért a szórakoztatáshoz, így még akár jól is elsülhet.

Borítókép: A Skorpiókirály szerepében Dwayne Johnson / via doordarshannews.com