promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő dolog derült ki Jason Momoáról és a családjáról
Borítókép:  Entertainment Weekly
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férfimodellből lett világsztár, Jason Momoa nem mindig volt olyan népszerű és keresett színész, mint napjainkban. Az életében volt egy nehéz időszak, amikor a családjával együtt éheztek.

Jason Momoa 1999-ben kapta meg élete első szerepét a Baywatch Hawaii című sorozatban, amit 2005-ben a Csillagkapu: Atlantisz követett. Bár a színész 2010-ben megkapta a főszerepet a Conan, a barbár remakejében, az igazi sikert a Trónok harca hozta meg, amiben a dothrakiak vezérét, Khal Drogo-t alakította.

Bár akkoriban még közel sem volt olyan ismert és népszerű színész, mint például Sean Bean, egyiküknek sem szántak hosszú életű szerepet az HBO fantasy sorozatában, hiszen mind Ned Stark, mind Khal Drogo rögtön az első évadban meghalt.

Ezek után Momoára és családjára nehéz időszak köszöntött; nem kevesebb, mint két évig nem kapott munkát, és emiatt szó szerint éheztek a feleségével és két kisgyermekével együtt.

Ma már Jason Momoa az egyik legnépszerűbb világsztár, és ezt kétségkívül Aquaman karkterének köszönheti. A színész először a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című DC-filmben tűnt fel az atlantiszi szuperhősként, majd a karakter egy különálló filmet kapott, amit a Fűrész-, és a Démonok között-franchise Atyja, James Wan rendezett.

Jason Momoát idén a Dűne című filmben láthattunk volna, amit a pandémia miatt 2021. október 1-jére ütemeztek át.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás