promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen, de igaz: Jason Momoa lesz Fagyoska, a hóember
Borítókép:  JoBlo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor az ember azt hinné, hogy a Disney élőszereplős remakejeinél nincs lejjebb, akkor váratlanul jön egy bejelentés, amitől sokan padlót fognak.

1969-ben készült a Fagyoska, a hóember című 25 perces rajzfilm, amiben egy kislány életre kelt egy hóembert egy bűvész kalapjával. Azonban az enyhe időjárás miatt félő, hogy Fagyoska hamar elolvadna, így elindulnak az Északi-sarkra a Mikuláshoz. Közben a nyomukban lohol Dinka professzor, a bűvész, aki miután megtudja, hogy a kalapja valóban varázslatos, mindenáron vissza akarja szerezni.

A Fagyoska, a hóember egy kedves kis történet, amit minden gyerek imád, de azt senki sem gondolta volna, hogy egyszer élőszereplős változat készülhet belőle. Már a gondolat is elég hajmeresztő, és csak reménykedni lehetett benne, hogy Hollywood nem lát meg akkora fantáziát egy durván félórás rajzfilmben, hogy újfajta verziót készítsen belőle. Sajnos ez a nap is eljött, ráadásul az új Fagyoska, a hóember nem is rajz-, sem animációs-, hanem élőszereplős filmként fog elkészülni.

A Deadline értesülései szerint nem kisebb filmstúdó tervez ekkora merényletet az emberiség ellen, mint a Warner Bros., de kiderült, az is, hogy ki fogja játszani a címszereplőt. Mint kiderült, Jason Momoa (Trónok harca, Dűne, Aquaman) kapta meg ezt a „kitüntető” feladatot, de mivel Fagyoska CGI-karakterként fog feltűnni a filmben, Momoa csak a hangját fogja kölcsönözni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhet moziba a film, mivel jelenleg is készül a forgatókönyv, amin az a David Berenbaum dolgozik, aki az Elvarázsolt kastélyt, a Szupersulit, és a Mi a manó?-t is jegyzi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás