Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a vérfagyasztó Insidious folytatása, ráadásul nem akárki rendezi

Jön a vérfagyasztó Insidious folytatása, ráadásul nem akárki rendezi

Zene, Film & Kultúra

Jön a vérfagyasztó Insidious folytatása, ráadásul nem akárki rendezi

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:07

Már több millió embernek okozott rémálmokat az Insidious-széria, és most megint felkészülhetünk pár nyugtalan éjszakára, ugyanis érkezik az ötödik rész.

A Démonok között rendezője, James Wan 2010-ben mutatta be az Insidious című horrorfilmet, amiben azért küzdött egy házaspár, hogy valamilyen módon legyőzzék azt a gonosz entitást, aki birtokolni akarja fiatal gyermekük testét. A Rose Byrne és Patrick Wilson főszereplésével készült alkotás hatalmas siker lett, és eddig összesen három, hasonlóan félelmetes folytatást/előzményt kapott – de itt még nincs vége a történetnek.

A stúdió bejelentette, hogy jön az Insidious ötödik része, amiben végre az eredeti színész, Patrick Wilson is rendesen visszatér, ráadásul meglepő módon a színészkedés mellett a film rendezését is elvállalta, pedig eddig ilyesmire még nem volt példa a lassan 20 éve tartó pályafutása alatt.

Patrick Wilson természetesen hatalmas megtiszteltetésnek érzi a felkérést, és nagyon izgatott, hiszen még sosem rendezett. Az Insidious 5 forgatókönyvét az új Halloween folytatását is jegyző Scott Teems írja majd, és valószínűleg James Wan is árgus szemekkel fogja figyelni a munkálatokat, hogy megmaradjon a sorozat minősége.

Az még nem derült ki, hogy mikor érkezik az Insidious folytatása, de annyit elárultak, hogy Patrick Wilson mellett a kisfiút alakító Ty Simpkins is feltűnik az alkotásban, ami az előző szörnyűségek után 10 évvel játszódik, amikor a srác elkezdi az egyetemet. Érdekesen hangzik, és jó eséllyel ennek is méltó helye lesz a szériában, szóval felkészülhetünk a rettegésre – meg persze reménykedhetünk abban, hogy Rose Byrne is szerepelni fog a várva várt műben.

Borítókép: Insidious / via empireonline.com