promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pennywise egy vérfagyasztó sorozatban tér vissza?
Borítókép:  Pennywise / via nerdist.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stephen King rémálma új életre kelhet, hiszen a Lovecraft Country című széria alkotója egy több évados alkotásban mesélné el Pennywise, és az általa terrorizált gyerekek történetét.

2017-ben mutatták be Andy Muschietti Az című filmjét, ami Stephen King azonos című regénye alapján készült, és végül minden idők egyik legsikeresebb horrorja lett a letaglózó, több mint 700 millió dolláros bevételének köszönhetően. A tavalyi folytatás – és egyben lezárás – szintén elég sok embert érdekelt, így a benne szereplő gonosz bohóc, Pennywise igazi ikonná vált, akitől szerencsére lehet, hogy nem örökre kellett búcsúznunk.

Az HBO Lovecraft Country című, hátborzongató szériájának készítője, Misha Green elárulta, hogy szívesen csinálna egy összesen hét évadból álló sorozatot az Azból, ahol a mozifilmeknél egy kicsit jobban elmerülne a karakterek félelmeiben, és a Pennywise körüli izgalmas mitológiában.

Ez elég jól hangzik, és Hollywood biztos, hogy nyitott lenne a rettegett bohóc visszatérésére, hiszen nehezen tudnak a pénznek ellenállni. Bár régebben már volt róla szó, hogy egy előzményfilmet kapna Pennywise, viszont egy kidolgozott, hosszú sorozat valószínűleg minden rajongót kielégítene, Misha Green pedig már bizonyított, így jó kezekben lenne nála Stephen King mesterműve – főleg, hogy a kedvenc könyvéről van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás