Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így búcsúzott Pierce Brosnan Sean Connerytől

Így búcsúzott Pierce Brosnan Sean Connerytől

Zene, Film & Kultúra

Így búcsúzott Pierce Brosnan Sean Connerytől

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 21:51

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, 90 éves korában elhunyt Sir Sean Connery. A színészlegendának rengeteg, mára kultikussá vált filmet köszönhetünk, ami nem csak a nézők, hanem a színészkollégák elismerését is kivívták, sőt, ennek köszönhetően sok, mára híres sztár számára példaképpé vált.

Az egykor szintén, évekig James Bondot alakító színész, Pierce Brosnan nemrég Instagram-oldalán, megható üzenettel búcsúzott példaképétől. A sztár elárulta, hogy fiatalként rajongott a 007-es ügynököt játszó Conneryért, és mindig csodálattal nézett fel rá. 

„Sir Sean Connery, srácként is téged tartottalak a legfantasztikusabb James Bondnak, ahogy felnőtt férfiként is, miután én magam is James Bonddá válhattam. Útmutató voltál nekünk a pályán, mindenki áhítattal és csodálattal tekintett rád, miközben mindannyian próbáltuk saját képünkre formálni a szerepeket, melyeket ránk osztottak. Hatalmas voltál: emberként, színészként, mindörökre emlékezni fogunk rád. Imádott téged a világ, hiányozni fogsz. Isten nyugosztaljon”

– írta Brosnan az Instagramon. 

Borítókép: IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP