promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Donald Sutherland csatlakozott Roland Emmerich új katasztrófafilmjéhez
Borítókép:  Matteo Chinellato / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Montrealban kezdték el forgatni Roland Emmerich Moonfall című filmjét, amiben olyan színészek kaptak szerepet, mint Halle Berry, Donald Sutherland, Charlie Plummer, és Stanley Tucci.

Korábban számoltunk be arról, hogy a látványos világvége-, és katasztrófafilmes rendező, Roland Emmerich egy független sci-fi produkción dolgozik, amiben a Holdat egy rejtélyes erő kimozdítja a pályájáról. Mielőtt a kísérőbolygó becsapódása bekövetkezne, és ezzel elpusztulna a földi élet, egy űrhajóscsapat leszáll a Hold felszínére és megkísérli megakadályozni a katasztrófát.

Bizonyos szempontból ez a sztori nagyban hasonlít Michael Bay Armageddonjának sztorijához, amiben egy aszteroidára szállt le egy csapat mélyfúró és asztronauta, hogy felrobbantsák azt, mielőtt becsapódik a Földbe. Persze itt egyelőre szó sincs arról, hogy a Moonfall-ban a Hold felrobbantásával akarják megelőzni a katasztrófát, de végülis hogyan máshogy szokták megoldani a problémákat egy látványos sci-fi akcióban, ha nem így.

A filmet nemrég kezdték el forgatni Montreal-ban. A szereplőgárdához csatlakozott a 85 éves Donald Sutherland is, mint a NASA titkos archívumának kezelőjének megformálója, aki lelkiismereti válságba kerül, mert döntenie kell: elmondja-e, hogy valójában hogyan zajlottak a hetvenes évek elején az Apollo holdmissziói.

A további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Halle Berry, Stanley Tucci, Charlie Plummer, és John Bradley.

A filmet a Huayi Brothers finanszírozza, de a közelmúltban létrehozott SPG3 Entertainment is a produkciós társak között szerepel. A forgatókönyvet Roland Emmerich, Harald Kloserrel és Spenser Cohennel írta. A kész produkciót valamikor 2022-ben láthatjuk a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás