Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Metál albumot készít Miley Cyrus

Metál albumot készít Miley Cyrus

Zene, Film & Kultúra

Metál albumot készít Miley Cyrus

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 09:09

Miley Cyrus ismét meghökkentette a rajongókat. Szerencsére most nem nyalogat kalapácsot, nem növeszt hónaljszőrt, sőt még csak nem is füvezik nyilvánosan. Az énekesnő új albuma ezúttal a téma, hiszen az egykori tinisztár metal albumot készít. 

Mileytól igaz nem állt sosem messze a rockzene, hiszen egyik legnagyobb példaképei a Metallica zenekar tagjai. Az album egy ideje állítólag már készül, viszont a koronavírus-járvány eléggé megnehezítette a felvételeket. 

„A legutóbbi albumom után mondta a csapatomnak, hogy még egy pop albumot megpróbálok, de ha nem tudok aludni tőle éjjel, akkor rock lesz belőle. Azt mondták, hogy akkor menjen egyből a rock, mire várok már”

– nyilatkozta az énekesnő. 

Ha szkeptikus vagy érthető, de a következő videó biztos vagyok benne, hogy meg fog győzni arról, hogy Hannah Montana – akarom mondani Miley Cyrus igenis elég vagány rockerré tud válni, ha arról van szó. 

A sztár már korábban is megcsillogtatta a rockzene felé irányuló szeretét. Jópár évvel ezelőtt szintén egy legendás banda dalát dolgozta fel. Ahhoz, hogy megtudd kikről is van szó, meg kell nézned a felvételt, de ígérem, nem fogsz csalódni!

Borítókép: IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP