promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liam Neeson könnyedén, de durván leverte Robert De Nirót
Borítókép:  Empire
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Járvány ide vagy oda, Liam Neeson még mindig elegendő ahhoz, hogy becsábítsa a moziba az embereket. Legújabb filmje, a Becsületes tolvaj már második hete tartja stabilan vezető pozícióját.

Ismét Liam Neeson legújabb akciófilmje érdekelte a legtöbb nézőt Észak-Amerikában. A második hete játszott produkció az elmúlt három napban újabb 2,4 millió dollárral növelte bevételét a mozikban, ami nagyjából 740 millió forintnak felel meg.

A Variety cikke szerint a filmet az előző hétnél több, már 2502 vetítőben játszották, mivel a New York-i kormányzó, Andrew Cuomo engedélyezte, hogy az állam egyes mozijai péntektől korlátozott kapacitással ismét kinyithassanak a metropoliszon kívül.

A Becsületes tolvaj produkciós cége, az Open Road elégedetten nyilatkozott a film bevételéről; mint közleményükben fogalmaztak, bíztak benne, hogy egy akciófilm Neesonnal becsalogatja a közönséget a mozikba, és az eredmény ezt igazolta is, hiszen két egymást követő hétvégén lett listavezető a produkció.

A Variety megjegyezte, hogy a film az elmúlt két hónap egyik legalacsonyabb mozis bevételével tudott a lista élén maradni. Ugyanakkor Paul Dergarabedian boxoffice-elemzőt is idézték, aki hangsúlyozta, hogy a számok mégis arról tanúskodnak, hogy a nézőknek fontos a mozis élmény.

A Becsületes tolvaj mögött a második helyen a Nagypapa hadművelet szerepel 1,9 millió dolláros hétvégi jegyeladással. A Robert De Niróval forgatott vígjáték a bemutatása óta eltelt 17 nap alatt 9,7 millió dollárt, vagyis durván 3 milliárd forintot keresett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás