Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lebukott az Álarcos énekes Békája?

Lebukott az Álarcos énekes Békája?

Zene, Film & Kultúra

Lebukott az Álarcos énekes Békája?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:07

Úgy tűnik, hogy Gáspár Laci lebuktatta az Álarcos énekes Békáját, és egyáltalán nem Oszvald Marika és Falusi Mariann vannak a maszk mögött, hanem valaki egészen más.

A nyolcadik adással folytatódik este az Álarcos énekes második szériája, amiben ezúttal a Röfi, a Baba, a Banán, a Kaktusz, és a Béka lépnek színpadra. Ahogy az már az egyik reklámvideóból kiderült, a Marvel-filmekből ismert szuperhős, Vasember, pontosabban Vaslackó is tiszteletét teszi majd a műsorban.

Egy másik előzetesben azt láthatjuk, hogy Gáspár Laci éppen készül bezsebelni az Év Tippje-díjat azzal, hogy megmondja: ki rejtőzik a Béka jelmez alatt?

A mókás frizurás karakterrel kapcsolatban Csobot Adél már az első adásban azt mondta, hogy Oszvald Marika van a maszk mögött, és ezt a tippjét azóta is tartja. Emellett még a Pa-dö-dő nevű együttesből ismert Falusi Mariann neve merült fel, de úgy tűnik, Gáspár Laci teljesen más nyomon indul el.

Az X-Faktor mentora Halász Juditot sejti a Béka jelmezben.

A Nyomozók reakcióját látva ez mindenképpen egy kiváló tippnek számít, és még az is lehet, hogy Laci ezzel végleg lebuktatta a Békát. De, hogy ki fogja leleplezni magát az adás végén, az csak este derül ki.

Borítókép: RTL Klub