promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr. az Álarcos énekesben?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes következő adásában nem kisebb személy teszi tiszteletét, mint a Marvel-univerzum egyik legnépszerűbb szuperhőse, Vasember.

Az Álarcos énekes hetedik adásában a Bikának kellett lelepleznie magát, ami a Nyomozók talán eddigi legnagyobb baklövése volt. Az álarc mögött Kozsó volt, akinek neve egyszer sem merült fel addig, vagyis a Nyomozók ezúttal tényleg egy olyan versenyzőt ejtettek ki, aki kiválóan rejtőzködött.

A következő adásban újra öt versenyző áll színpadra: név szerint a Banán, a Baba, a Röfi, a Béka, és a Kaktusz. De ahogy a műsor legfrissebb reklámvideójából kiderült, egy „sztárvendég” is érkezik az Álarcos énekesben, mégpedig a Marvel-filmekből ismert népszerű szuperhős, Vasember.

Természetesen nem Robert Downey Jr. fogja meglepni a televízió nézőket, hanem Gáspár Laci ölti magára Tony Stark ikonikus páncéljának sisakját. Kérdés, hogy Hargitai Bea ezt fel fogja-e ismerni, vagy ugyanúgy hülyét fog magából csinálni, mint amikor Laci egy Darth Vader-sisakban ült be nyomozótársai közé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás