promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy miért Kozsonak kellett kiesnie az Álarcos énekesben
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes új kimaradt jeleneteiben azt is megtudhatjuk, hogy miért a Bika jelmezbe bújt Kozsonak kellett kiesnie a versenyből.

Az Álarcos énekes legutóbbi adásában a Bikának kellett lelepleznie magát, aki Kozso volt. A nézők közül sokan nem értik, miért a szomorú szamurájnak kellett kiesnie a versenyből, mikor a Nyomozóknak egyetlen épkézláb tippjük nem volt, hogy ki rejtőzhet a maszk alatt.

A leleplezés után persze nekik is leesett az álluk, hiszen egyikük sem gondolta volna, hogy Kozso is benne van az Álarcos énekes második szériájában, vagyis a Nyomozók ezúttal egy olyan versenyzőt ejtettek ki, aki kiválóan rejtőzködött.

Hogy miért a Bikára esett a választás, az a hetedik adáshoz tartozó kimaradt jelenetből derült ki, amit nemrég az Álarcos énekes hivatalos weboldalán tettek közzé.

Egy másik videóban a Zebrát láthatjuk, ahogy a felkészül a produkciójára. Az Álarcos énekes egyik legkedveltebb karaktere alaposan meglepte a nézőket és a Nyomozókat, hiszen a stúdióközöségbe épülve bújt meg, és onnan indította be a bulit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás