promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dancing with the Stars: egy híres énekesnő lesz a műsor új szereplője
Borítókép:  Dancing with the Stars / TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas izgalom övezi a Dancing with the Stars ma esti adását, hiszen két páros nem fog táncolni, de cserébe feltűnik majd egy ismert arc.

A TV2-n futó Dancing with the Stars hatalmas figyelmet kapott a nézőktől, hiszen nem elég, hogy az egyik versenyző a Paula és Paulina világsztárja, Gabriela Spanic, de a színfalak mögött is izgalmas dolgok történnek. Marsi Anikó lecserélte táncostársát, Détár Enikő megsérült, Gabriela Spanic édesanyja elhunyt, ráadásul bejelentették, hogy egy váratlan fordulat miatt két páros kimarad a következő adásból.

De szerencsére van egy jó hírünk is a Dancing with the Stars kedvelőinek, ugyanis sokak kellemes meglepetésére a Sztárban sztár-ból ismert népszerű énekesnő, Singh Viki is csatlakozott a műsorhoz, de nem táncosként, hanem a zenekart fogja erősíteni remek hangjával.

„Hatalmas örömmel tettem eleget a felkérésnek, hogy csatlakozzak a Dancing with the Stars zenekarhoz, így ma már teljes gőzzel próbálunk a holnapi adásra, ahol már én is énekelni fogok! Nézitek?? Hihetetlenül izgalmas, hogy ide csöppentem és nagyon boldog vagyok, hogy az ország legkiválóbb zenészeivel és énekeseivel van lehetőségem együtt dolgozni!!”

– írta Singh Viki.

Már rengeteg tipp érkezett a közönségtől, hogy kik azok a párosok, akik nem fognak szerepelni az adásban, és legtöbben a gyászoló Gabriela Spanic nevét, illetve az állítólag problémásnak bizonyuló Marsi Anikót emlegették, akinek teljesítményét eléggé lehúzta legutóbb a zsűri. A csatorna szerint ma este minden kiderül, szóval már nem kell sokáig izgulni.

Itt lehet megtekinteni Singh Viki posztját, amiben elárulja, hogy szerepelni fog a Dancing with the Stars műsorában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás