promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris lecserélték a Dancing with the Stars egyik versenyzőjét
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még el sem kezdődött a TV2 új showműsora, az egyik versenyzőpárosnál olyan súlyos nézeteltérések alakultak ki, hogy a produkciónak drasztikus döntést kellett hoznia.

Október 10-én, szombat este indul el a TV2 vadonatúj showműsora, a Dancing with the Stars - Mindenki táncol, amiben 12 híresség lép a parkettre táncpartnerével, köztük a Paula és Paulina sztárja, Gabriela Spanic is, aki örömmel vette a felkérést, és nagyon jól érzi magát Magyarországon. A szappanopera királynő szerda reggel a Mokka vendége volt, amiben arról is beszélt, hogy milyen jól kijönnek partnerével, Andrei Mangrával.

Sajnos azonban nem mindenki találta meg így a közös hangot a partnerével: Marsi Anikó és Vas Zsolt között olyan nézeteltérések alakultak ki, hogy a produkciónak azonnal le kellett cserélnie a táncművészt.

„Zsolttal – sajnos – a próbák alatt nem volt meg az az összhang, amiben eredményesen együtt tudtunk volna dolgozni. Egyszerűen nem passzolt a személyiségünk. Nehéz volt, de döntenünk kellett, és együtt arra jutottunk, hogy jobb, ha még most, az elején új párt kapok, és nem kockáztatjuk a produkció sikerességét. Zsolt teljes mértékig partner volt ebben”

- nyilatkozott Marsi Anikó a Blikknek.

A nehézségek ellenére Zsolt egyáltalán nem haragszik Anikóra, ezek után is szurkolni fog nekik.

„Úgy gondolom, a táncban különösen fontos, hogy a két fél közti harmónia és összhang tökéletes legyen. Ez nálunk nem alakult ki, így hoztuk meg ezt a nehéz döntést, ami nem ritka ilyen esetekben. Számomra a tánc a legfontosabb, nagyon drukkolok a párosoknak”

- fogalmazott a táncművész.

A TV2 máris bejelentette Anikó új partnerét, aki Szabó Gábor lesz, akinek bemutatkozó videóját alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás