Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A TV2 táncos műsora durván szembeköpte az RTL Klubot

A TV2 táncos műsora durván szembeköpte az RTL Klubot

Zene, Film & Kultúra

A TV2 táncos műsora durván szembeköpte az RTL Klubot

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 19:53

Elképesztő nézettséggel debütált szombat este a TV2 nagyszabású táncos műsora, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol, ami miatt mostantól komolyan félhet az RTL Klub és A mi kis falunk.

Elindult a TV2 vadonatúj szuperprodukciója, a Dacing with the Stars - Mindenki táncol, aminek első adásában Győrfi Dánielnek és partnerének, Stana Alexandrának kellett távoznia. Ahogy az várható volt, a táncos showműsor elképesztő nézettséget produkált, ami azt jelenti, hogy mostantól felkötheti a nadrágját az RTL Klub, hiszen a Dancing with the Starsszal egy komoly ellenfélre tett szert A mi kis falunk. Bár a népszerű sorozat legutóbbi epizódjának nézettségi adatai egyelőre nem ismertek, nem kizárt, hogy az RTL Klub ezúttal alaposan alulmaradt a TV2-höz képest.

A Dacing with the Stars első élő showja magasan a legnézettebb műsor volt a saját idősávjában a 18-59-, 18-49 évesek és a teljes lakosság körében egyaránt. A DWTS az őszi szezon eddigi legnézettebb műsora a TV2-n, a második helyen a jól ismert sikerműsor, a Sztárban Sztár szerepel (célcsoport: A18-59).

Az október 10-i első adás a 18-59 évesek körében 25,2%-os átlagos közönségarányt ért el, ezzel a TV2 a legnézettebb csatorna volt a műsor adásideje alatt és kétszer annyian nézték, mint a második legnézettebb csatornát (a második helyen az RTL Klub állt 12,6%-os nézői részesedéssel). A 18-49 év közöttiek esetében 24,1% Share-t hozott a műsor, míg a teljes lakosság körében 28,4%-ot. Utóbbi célcsoportban a műsor átlagos nézőszáma 1 043 015 fő.

A TV2 teljes napi átlagban 13,0%-os közönségarányt ért el, főműsoridőben pedig 20,8%-t, így mindkét esetben az első helyen végzett. (Napi átlag SHR%: TV2 13,0; RTL Klub 8,7; főműsoridős átlag SHR%: TV2 20,8; RTL Klub 14,1; célcsoport: A18-59).

A DWTS idősávjában az előző 10 héten a TV2 8,4%-os átlagos nézői részesedést ért el. Október 10-én este a DWTS 25,2%-os hozott, tehát az új műsor megtriplázta az idősáv átlagát a 18-59 év közötti nézőkön.

A Lékai–Kiss Ramóna és Stohl András vezette táncosműsorban 11 páros folytatja jövő szombaton a küzdelmet. Akik még versenyben vannak profi táncos párjukkal a nézői szavazatokért és a zsűri pontjaiért: Détár Enikő, Emilio, Gelencsér Tímea, Horváth Tamás, Istenes László, Marsi Anikó, Noszály Sándor, Osvárt Andrea, Pásztor Anna, Gabriela Spanic és Tóth Dávid.

Borítókép: TV2