promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 visszahozza az egyik legnépszerűbb műsorát
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 több nagyszabású műsorral készül még az idei évre, de nemrég bejelentették, hogy milyen gigaprodukciókat terveznek jövőre. Ezek között szerepel több igen nagy népszerűségnek örvendő showműsor is.

Ahogy arról már beszámoltunk, az RTL Magyarország a Big Picture nevet viselő tévés konferencián jelentette be, hogy milyen műsorokkal készül a jövő évben, és látva az összeállítást, jobb, ha a konkurens csatornák felkötik a gatyájukat, mert nem lesz könnyű túlszárnyalni az RTL Klubot.

Mindazonáltal nem lehet azt mondani, hogy a TV2 ne készült volna fel a 2021-es esztendőre, a konferencián Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója fedte fel a médiavállalat jövőbeni terveit.

Még ebben az évben érkezik a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada 2. évada, aminek előző évada egyszer sem tudta megszorongatni az RTL Klubon futó, továbbra is töretlen sikernek örvendő Álarcos énekest. Ugyancsak idén, várhatóan novemberben érkezik a Farm VIP, aminek két házigazdája Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt lesznek.

A programigazgató a Big Picture-n jelentette be hivatalosan, hogy 2021-ben érkezik az Exatlon Hungary új évada, ami valószínűleg valamikor az év elején várható, emellett beszélt a Séfek séfe 3. évadáról, amiről egyelőre nem tudni, hogy még idén, vagy csak jövőre kerül adásba.

Tavasszal visszatér a TV2-re az óriási sikernek örvendő A Nagy Duett, aminek legutóbbi évada 2018-ban volt látható a csatornán. Ugyancsak új évaddal készülnek a Sztárban sztár leszek!-hez is, amit eredetileg idén akartak elkészíteni, de a koronavírus-járvány miatt ez nem volt lehetséges.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás