Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: David Hasselhoff lesz az új Superman

Hivatalos: David Hasselhoff lesz az új Superman

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: David Hasselhoff lesz az új Superman

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:09

Nem vicc, tényleg a Knight Rider sztárja, David Hasselhoff fogja alakítani Supermant, ráadásul egy elég izgalmasnak hangzó projektben.

Minden idők egyik leghíresebb képregényhőse, Superman 1938-ban mutatkozott be, és azóta már rengeteg változatát láthattuk, hiszen szinte az összes platformot meghódította ez az ikonikus karakter. Többek között Christopher Reeve, Henry Cavill, és meglepő módon majdnem Nicolas Cage is eljátszotta, de az biztos, hogy mindenkit letaglóz majd a hír, hogy most kinek sikerült megszereznie a szerepet.

A DC bejelentette, hogy a Baywatch és a Knight Rider világhírű színésze, David Hasselhoff fogja alakítani a legendás Supermant a Dark Nights: Death Metal című, animációs rövidfilmekből álló alkotásban – de csak a hangját kölcsönzni az Acélembernek.

Ez persze egyből feltüzelte a rajongókat, hiszen egy elég vad, különleges műről van szó, amiben különböző zenészek és hírességek szinkronizálják majd a jól ismert figurákat. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Watchmen és a John Wick zeneszerzője, Tyler Bates gondoskodik arról, hogy közben ütős dallamok cirógassák a fülünket David Hasselhoff remek hangja mellett.

Akármennyire is érdekesen hangzik ez a dolog, szerencsére teljesen ártalmatlan, hiszen egyáltalán nem veszélyezteti Henry Cavill várva várt visszatérését, aki állítólag most is ezerrel tárgyal a DC-vel és a Warnerrel, hogy akár többször is feltűnjön Supermanként a stúdió következő filmjeiben.

Itt lehet megtekinteni a Dark Nights: Death Metal zenei ízelítőjét:

Itt pedig látható a David Hasselhoff szereplését megerősítő bejelentés képe:

Borítókép: David Hasselhoff / Fabian Sommer / DPA / dpa Picture-Alliance