promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Knight Rider filmen dolgozik az Aquaman rendezője
Borítókép:  KITT és David Hasselhoff a Knight Rider című sorozatban / via syfy.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy újabb klasszikus sorozatba akar életet lehelni Hollywood, hiszen úgy néz ki, hogy hamarosan érkezik a David Hasselhoff főszereplésével készült Knight Rider modern moziváltozata.

Nem újdonság, hogy filmet készítenek a 80-as évek sikersorozataiból, gondoljunk csak A szupercsapat vagy a Miami Vice nagyköltségvetésű adaptációira. A SlashFilm cikke alapján pedig úgy látszik, hogy most a Knight Rider a következő kiszemelt, hogy egy új generációt is meghódítson, ráadásul nem kis név vette kézbe a sokak által várt projektet.

A Démonok között, Aquaman és a Halálos iramban 7. rendezője, James Wan hozza nekünk producerként az új Knight Rider filmet, és az is kiderült, hogy a klasszikus széria hangulatát akarja megidézni az aktuális feldolgozással.

A rendező személye még kérdéses, de a forgatókönyvírót már megtalálták T.J. Fixman személyében, aki eddig szinte csak videójátékok történeteivel foglalkozott.

Egy friss Knight Rider film rengeteg lehetőséget rejt magában, hiszen a bűnüldözés mellett kivesézhetik a mesterséges intelligencia témáját, miközben egy KITT nevű beszélő autó szórakoztat minket a sármos Michael Knight társaságában.

Ráadásul jó eséllyel még maga a régi főszereplő, David Hasselhoff is feltűnhet egy rövid szerep erejéig – akár átadva a stafétabotot –, csak hogy az 1982-1986 között futó sorozat rajongóinak is kedvezzenek, hiszen manapság szoktak ilyet csinálni.

Még elég gyerekcipőben van a dolog, de James Wan cége mellett a Spyglass Media Group is beszállt a munkálatokba, szóval bőven van esély arra, hogy akár két-három éven belül bemutatják az új Knight Ridert, persze előbb találniuk kell egy színészt, akin jól mutat a bőrdzseki, és képes valamilyen szinten megidézni David Hasselhoff varázslatát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás