promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa elképesztő ajándékot adott a feleségének – videó
Borítókép:  Jason Momoa és Lisa Bonet / Nick Agro / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lisa Bonet és Jason Momoa házasságára sokan irígykednek, és az Aquaman izmos színésze most bebizonyította, hogy ez nem véletlen, hiszen hihetetlen dologgal lepte meg a feleségét.

A Trónok harca és az Aquaman sokakat megvadító sztárja, Jason Momoa 2005-ben jött össze Lisa Bonet-val, de csak 2017-ben lettek hivatalosan is házasok, a kapcsolatuk alatt pedig két közös gyermekük született. Hollywood egyik legszerelmesebb párjaként tartják őket számon, hiszen a színész többször is bebizonyította, hogy hiába ő az egyik legszexibb férfi a világon, szíve kizárólag a feleségéért dobog.

Jason Momoa folyton Lisa Bonet boldogságát keresi, éppen ezért most kitalálta, hogy különleges dologgal lepi meg őt, és titokban teljesen felújíttatta a nő legelső, 1964-ben gyártott Ford Mustangját, amit még 17 éves korában vett magának – az eredmény pedig magáért beszél, hiszen a felesége rendesen elérzékenyült, és nagyon örült az ajándéknak.

Az is kiderült, hogy ebből a kocsiból csupán három darab létezik a világon ilyen kiadásban, szóval tényleg egyedi darabról van szó. A szakemberek igazán remek munkát végeztek, mivel olyan tip-top állapotra hozták a több évtizedes, már rozsdásodó autót, hogy egyenesen úgy nézett ki, mintha most gurult volna ki gyárból – egyből el is vitték egy körre.

A Ford Mustang életre keltéséről és Lisa Bonet reakciójáról videó is készült, amit itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás