Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Teljesen megváltozik a TV2 csatornája

Teljesen megváltozik a TV2 csatornája

Zene, Film & Kultúra

Teljesen megváltozik a TV2 csatornája

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:47

Új néven, de változatlanul sokszínű tartalommal várja a nézőit a TV2 Csoport gasztro-csatornája, a TV2 Séf október 15-től, ahol továbbra is népszerű hazai szakácsok és világhírű séfek uralják a képernyőt.

A szüreti filmek hétvégéjén, október 15-től a sztárséfek mellett romantikus, a gasztronómiához köthető filmek szórakoztatják azt, aki a TV2 Séf-re kapcsol. Országos TV premierként érkezik a Pizzarománc, de képernyőre kerül a Szökőhév, Az élet ízei és a Bor, mámor, Provence is.

Gordon Ramsay – A pokol konyhája című műsorának, a világ legkeményebb szakácsversenyének 15-16-17. évadjai Magyarországon először a TV2 Séf műsorán debütálnak. Emellett újdonságként mutatkozik be október 15-én a Wine Show, amelyben a bor szerelmeseit két színész, Matthew Goode és Matthew Rhys kalauzolja a legfinomabb nedűk világába tizenegy országot bejárva.

Október 19-től az ázsiai konyha szerelmesei örülhetnek, hiszen hétköznap esténként televíziós premierként kerül képernyőre a Luke Nguyen – Ízek, tájak, Vietnám. A népszerű séf, Luke Nguyen vonattal járja be Vietnám egzotikus vidékeit, bemutatva az országot és annak gasztronómiai érdekességeit. November 2-től pedig szintén televíziós premierként jön az Ázsia ízei Diana Channel, ahol Diana vendégeivel autentikus, de egyben házias ázsiai fogásokat készít.

Szintén országos tévépremierként látható majd az őszi szezonban Farmról a villára és a Három a zöldség, hús a ráadás is. A csatorna műsorára tűzi a Wok the World – A rizs ezer arca című egyedülálló, három részes gasztro dokumentumfilmet is, amelyben a Michelin-csillagos Alvin Leung séf kalauzolja el a nézőket a kínai konyha világába.

Az újdonságok mellett a régi nagy kedvencek is megtalálhatóak lesznek a TV2 Séf kínálatában: többek között Martha Stewart, Jamie Oliver és Nigella Lawson osztja meg a nézőkkel gasztro-trükkjeit, de a River Cottage és a Sütimester epizódjai is láthatók.

A csatorna kínálatában látható hazai gyártású tartalmak között pedig ott van a Séfek Séfe, az Adri’s Kitchen, a Stahl konyhája, a Lázár és Géza a retro konyhasó és a Hentesek is.

Borítókép: TV2