promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Amerikába jöttem 2 elkerüli a mozikat, és egyből online érkezik
Borítókép:  Arsenio Hall és Eddie Murphy az Amerikába jöttem című filmben / Eddie Murphy Productions / Param / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy a stúdió nem akar kockáztatni, ezért inkább eladja az Amazonnak az Eddie Murphy főszereplésével készülő Amerikába jöttem folytatását.

1988-ban mutatták be az Amerikába jöttem című vígjátékot, amiben Eddie Murphy egy afrikai herceget alakít, aki az igaz szerelem reményében az Egyesült Államokba megy párt találni magának. Az alkotás hatalmas siker lett, amit a mai napig boldogan vesznek elő a rajongók, és éppen ezért ütött akkorát a hír, mikor kiderült, hogy jön a folytatás, ráadásul az eredeti színészek mellett még Wesley Snipes is szerepelni fog benne.

A SlashFilm most arról ír, hogy a koronavírusra való tekintettel a Paramount stúdió hanyagolni akarja a mozis bemutatót, és inkább eladja az Amazonnak az Amerikába jöttem 2-t, ráadásul elképesztően nagy, 125 millió dolláros vételárról pletykálnak.

Ez egy teljes mértékben érthető döntés, hiszen ilyen körülmények között nem igazán lenne értelme mozikba küldeni a szóban forgó művet, amit ennek köszönhetően legalább az otthonunk kényelméből élvezhetünk majd – feltéve, ha előfizetünk az Amazon exkluzív tartalmaira.

Az Amerikába jöttem 2-t A nevem Dolemite rendezője, Craig Brewer készíti, és állítólag arról szól, hogy Eddie Murphy karaktere rájön, hogy van egy fia Amerikában, ezért az apja halálos ágyánál megígéri, hogy hazahozza őt.

Jelen állás szerint pár nappal előrébb hozzák a premiert, így elvileg már december 18-án láthatjuk is a várva várt második részt, szóval hamarosan ismét el fog minket varázsolni Eddie Murphy humora, és ha fele olyan jó lesz a folytatás, mint a régi, akkor máris elégedettek lehetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás