Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nemecsek Ernő is ilyen maszkot hordana

Nemecsek Ernő is ilyen maszkot hordana

Zene, Film & Kultúra

Nemecsek Ernő is ilyen maszkot hordana

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 10:10

Új maszkokkal lepte meg nézőit a Vígszínház. A Pál utcai fiúk musical tematikájú „ruhadarab” már most a rajongók kedvence. 

A Vígszínház ismét újdonsággal jelentkezik. Igaz, nem egy vadonatúj darabról van szó, de a színház kedvelői, ugyanolyan lelkesedéssel fogadták A Pál utcai fiúk musical logojával ellátott maszkokat.  

Korábban az intézmény Víg125 feliratú, ünnepi kiadású termékekkel jelentkezett, ennek a sikerén felbuzdulva érkezett meg az új kiadás.  

Józan László, a zenés darab sztárja, rögtön meg is osztotta az örömhírt közösségi oldalán: 

„A Víg125 maszkok után, már A Pál utcai fiúk maszkok is elérhetőek! Gondoltak mindkét csapat rajongóira, így kék és vörös színben, kétféle méretben is megvásárolhatjátok őket" 

– posztolta a színész.

A musical közben apróbb szereplőváltáson ment keresztül. A korábban Nemecsek Ernőt alakító Vecsei H. Miklós távozott a darabból, akit a társulat friss tagja Dino Benjámin vált. A Pál utcai fiúkhoz csatlakozott még Rábaközi Gergő, aki Csónakost alakítja, a Vörösingesekhez pedig Ertl Zsombor társult idősebb Pásztorként, a vezetői stafétát pedig Brasch Bence vette át, mint Áts Feri.  

Borítókép: Könyves Magazin