promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemecsek Ernő is ilyen maszkot hordana
Borítókép:  Könyves Magazin
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új maszkokkal lepte meg nézőit a Vígszínház. A Pál utcai fiúk musical tematikájú „ruhadarab” már most a rajongók kedvence. 

A Vígszínház ismét újdonsággal jelentkezik. Igaz, nem egy vadonatúj darabról van szó, de a színház kedvelői, ugyanolyan lelkesedéssel fogadták A Pál utcai fiúk musical logojával ellátott maszkokat.  

Korábban az intézmény Víg125 feliratú, ünnepi kiadású termékekkel jelentkezett, ennek a sikerén felbuzdulva érkezett meg az új kiadás.  

Józan László, a zenés darab sztárja, rögtön meg is osztotta az örömhírt közösségi oldalán: 

„A Víg125 maszkok után, már A Pál utcai fiúk maszkok is elérhetőek! Gondoltak mindkét csapat rajongóira, így kék és vörös színben, kétféle méretben is megvásárolhatjátok őket" 

– posztolta a színész.

A musical közben apróbb szereplőváltáson ment keresztül. A korábban Nemecsek Ernőt alakító Vecsei H. Miklós távozott a darabból, akit a társulat friss tagja Dino Benjámin vált. A Pál utcai fiúkhoz csatlakozott még Rábaközi Gergő, aki Csónakost alakítja, a Vörösingesekhez pedig Ertl Zsombor társult idősebb Pásztorként, a vezetői stafétát pedig Brasch Bence vette át, mint Áts Feri.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás