promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszáll a Pál utcai fiúkból az egyik legnépszerűbb szereplő
Borítókép:  Vécsei H. Miklós Nemecsek szerepében a budapesti Vígszínház Pál utcai fiúk musicalében. Forrás: vigszinhaz.hu.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A budapesti Vígszínház egyik legsikeresebb és legrégebben játszott darabja a Pál utcai fiúk.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy 2020 tavaszától új direktora van a budapesti Vígszínháznak. Rudolf Péter tényleges elképzelései a 2020-2021-es évadban fognak megvalósulni.

A Pál utcai fiúk című regényt Molnár Ferenc írta, a mű alapján Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián hármas pedig egy musicalt álmodott a Vígszínház színpadára, amit 2016 óta hatalmas sikerrel játszanak a színészek. A Pál utcai fiúk című előadásra szinte lehetetlen jegyet kapni, minden alkalommal kitehették a telt ház táblát.

2018 végén egy volt kollégánk feleségének hihetetlen módon sikerült bejutnia az előadásra, élményeit meg is osztotta velünk.

2020. augusztus 21-én 276-odszor játsszák majd el a Molnár Ferenc regénye alapján írt darabot. Ez volt az apropója annak, hogy a Vígszínház közleményben tudatta, hogy több új színészt is köszöntenek a csapatban:

  • „pénteken este Nemecsek szerepében Dino Benjámin debütál, az idősebb Pásztort pedig Ertl Zsombor játssza majd;
  • szombaton, azaz augusztus 22-én Bokaként Sándor Pétert láthatják a nézők, akivel szemben vasárnap este Brasch Bence fog Áts Feriként megküzdeni a Grundért;
  • Csónakos szerepében is új színészt köszönthetünk: Rábaközi Gergő Gyöngyösi Zoltánnal kettőzve játssza majd ezt a szerepet.
  • a jövőben Boka, Áts Feri, Csónakos és az idősebb Pásztor szerepét kettőzve tűzzük műsorra;
  • a kettőzésekre az előadás népszerűsége és a zavartalan színházi működés biztosítása miatt van szükség. Az új beállók régóta készülnek a szerepükre, és most már ők is sajátjuknak érzik a Grundot;
  • Nemecsektől búcsúzik Vecsei H. Miklós, aki ebben az előadásban nem fog többet színpadra lépni, de a többi szerepét megtartva vendégként továbbra is részt vesz a Vígszínház életében, és a Szerelmek városa című decemberi bemutatónk szövegkönyvét írja. Hasinak jó munkát, az új beállóknak pedig sok sikert kívánunk!
  • az aktuális szereposztásokról a honlapon tájékozódhatnak”.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás