promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mindenki meg akart ölni” – sokkoló interjút adott a Tokio Hotel énekese
Borítókép:  Instagram
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Biztos mindenki emlékszik még a megosztó, ám roppant sikeres Tokio Hotel ténykedésére a zeneiparban. 2005-ben Tom és Bill Kaulitz a Tokio Hotel együttesével bombaként robbantak be a köztudatba. De a hirtelen jött hírnévnek voltak árnyoldalai is.

A sok irigy és gyűlölködő ember nem spórolt az energiájával, hogy borsot törjön Billék orra alá.

Tom és Bill Kaulitz a Prominent-nek adott interjúban visszatekintett a zenekar elmúlt néhány évére. A röpke interjú alatt azonban iszonyúan sokkoló dolgok is feltárultak a múltból.

„Hirtelen nyolc-tíz biztonsági őr állt körülöttünk, mivel már egy lépést sem tehettünk egyedül. Azt hittem azért jönnek, mert valaki az életünkre akar törni”

 hangzott el Bill szájából a beszélgetés egyik kulcsmondata.

Akkoriban alig volt olyan fiatal nő, aki ne lett volna szerelmes a zenészekbe. A Tokio Hotel srácait ezért főleg a férfiak gyűlölték.

„A férfiak hümmögtek, köpködtek és üvegeket dobáltak. Mérgesek és dühösek voltak, számunkra ez eddig elképzelhetetlen volt”

 folytatta Tom.

A gyűlöletáradat különösen Bill Kaulitzot sújtotta, aki szemetgyönyörködtető tekintetével vonta magára a legtöbb hölgy figyelmét.

„Még WC-re sem tudtam egyedül elmenni a benzinkútnál, a kocsiból sem mertem kiszállni. Nem mertem sehova se menni. Egy ideig arra gondoltam, hogy mindenki megpróbál megölni. Természetesen a folyamatos félelemnek meglett a zeredménye: teljesen elszigetelődtem”

– mesélte Bill.

A zenekar életében a 2010-es év sorsfordítónak bizonyult, ekkor a rajongók betörtek a testvérek házába. Ezután az ikertestvérek gondolkodás nélkül elköltöztek Németországból, mivel nem érezték magukat biztonságban. Ekkor úgy gondolták, hogy rémálmaik életre keltek, és nem csak a rajongók, de a gyűlölködők is bármikor simán rájuk törhetnek. És ők védtelenek.

Azóta jó pár év telt el, a fiúk pedig Los Angelesben ragadtak, miközben természetesen még mindig zenével foglalkoznak. A Tokio Hotel azóta sem szűnt meg, még mindig aktívak.

A Durch den Monsun című nagy slágerük idén ünnepli a tizenötödik évfordulóját. A zenekar pedig meglepetésként a régi szám egy felújított verziójával állna a rajongók elé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás