Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre megérkezett Billie Eilish James Bond főcímdalának a klipje

Végre megérkezett Billie Eilish James Bond főcímdalának a klipje

Zene, Film & Kultúra

Végre megérkezett Billie Eilish James Bond főcímdalának a klipje

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 22:22

Több, mint hét hónapot kellett várnunk, de most kijött a „No Time to Die” című szerzeményhez készült videó, amiben Billie Eilish tekintete mellett Daniel Craig utolsó James Bond kalandjának képsorai is megbabonáznak minket.

Sokan meglepődtek, mikor a mindössze 18 éves Billie Eilish részesült abban a hatalmas megtiszteltetésben, hogy elénekelheti a 25. James Bond film betétdalát. Ez több szempontból is lényeges, hiszen nem csupán egy Oscar-jelölést zsebelhet be vele a popsztár, de egy jó zenével méltó emléket állíthat Daniel Craig szereplésének is a szériában, mivel a Nincs idő meghalni című alkotásban lesz utoljára látható a 007-es ügynökként.

Billie Eilish olyan előadókat követ a februárban megjelent „No Time to Die”-jal, mint például Adele, Tom Jones, Shirley Bassey, Paul McCartney, Tina Turner, Sam Smith vagy éppenséggel Madonna, és szerencsére nem kell szégyenkeznie, ugyanis a dal remekül elkapta a tipikus Bondos hangulatot, és kellően érzéki ahhoz, hogy maradandó legyen a rajongók számára.

A koronavírus-járvány miatt elcsúsztatták a Nincs idő meghalni bemutatóját áprilisról november 19-re, emiatt a zenéhez készült klip is késett pár hónapot, de most végre itt van, és mindenki megcsodálhatja a gyönyörű hírességet, miközben a szám egy bizonyos pontján még a csillagokat is leénekli az égről. A videóban ráadásul izgalmas részleteket is láthatunk a filmből, szóval egész kerek lett a végeredmény:

Borítókép: Billie Eilish / youtube.com/Billie Eilish (screenshot)