Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, hogy miért hagyta ott Steven Spielberg az Indiana Jones 5-öt

Kiderült, hogy miért hagyta ott Steven Spielberg az Indiana Jones 5-öt

Zene, Film & Kultúra

Kiderült, hogy miért hagyta ott Steven Spielberg az Indiana Jones 5-öt

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.09.30. 09:39

Sajnos nem Steven Spielberg fogja rendezni az Indiana Jones folytatását, és most az egykori forgatókönyvíró elárulta, hogy miért döntött így a legendás filmkészítő.

2016-ban hatalmasat robbant a hír, hogy jön az Indiana Jones ötödik része, ráadásul a zseniális Steven Spielberg és Harrison Ford is visszatérnek, hogy egy újabb izgalmas kalanddal ajándékozzák meg a rajongókat. Ez viszont túl szép volt, hogy igaz legyen, mivel később széthullott a dolog, így a rendező kiszállt a projektből, helyette pedig James Mangold (Logan – Farkas, Az aszfalt királyai) vállalta el a munkát.

A Jurassic Park és a Pókember forgatókönyvírója, David Koepp jó sokáig dolgozott az Indiana Jones 5-ön, és végül az ikonikus rendezővel egy időben mondott fel idén februárban, méghozzá azért, mert szinte lehetetlen volt elérni, hogy a Disney, Harrison Ford és Steven Spielberg is közös nevezőre jussanak a történettel kapcsolatban.

A SlashFilm cikkéből az is kiderült, hogy elég sokat vitáztak, mert mindenki más irányba akarta terelni a karaktert, és végül Steven Spielberg volt az, aki hamarabb felállt az asztaltól.

Ettől függetlenül remek utánpótlást talált a stúdió, hiszen James Mangoldnak van pár nagyon jó filmje, így valószínűleg nem hagyja cserben a közönséget, és elhozza nekünk azt a folytatást, amire évek óta várunk. Elvileg 2022. július 29-én érkezik az Indiana Jones 5, de az eddigiek alapján ez még simán változhat, mivel jelenleg egyedül Harrison Ford tűnik biztos pontnak.

Borítókép: Indiana Jones szerepében Harrison Ford / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Legolvasottabb hírek