promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy miért hagyta ott Steven Spielberg az Indiana Jones 5-öt
Borítókép:  Indiana Jones szerepében Harrison Ford / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos nem Steven Spielberg fogja rendezni az Indiana Jones folytatását, és most az egykori forgatókönyvíró elárulta, hogy miért döntött így a legendás filmkészítő.

2016-ban hatalmasat robbant a hír, hogy jön az Indiana Jones ötödik része, ráadásul a zseniális Steven Spielberg és Harrison Ford is visszatérnek, hogy egy újabb izgalmas kalanddal ajándékozzák meg a rajongókat. Ez viszont túl szép volt, hogy igaz legyen, mivel később széthullott a dolog, így a rendező kiszállt a projektből, helyette pedig James Mangold (Logan – Farkas, Az aszfalt királyai) vállalta el a munkát.

A Jurassic Park és a Pókember forgatókönyvírója, David Koepp jó sokáig dolgozott az Indiana Jones 5-ön, és végül az ikonikus rendezővel egy időben mondott fel idén februárban, méghozzá azért, mert szinte lehetetlen volt elérni, hogy a Disney, Harrison Ford és Steven Spielberg is közös nevezőre jussanak a történettel kapcsolatban.

A SlashFilm cikkéből az is kiderült, hogy elég sokat vitáztak, mert mindenki más irányba akarta terelni a karaktert, és végül Steven Spielberg volt az, aki hamarabb felállt az asztaltól.

Ettől függetlenül remek utánpótlást talált a stúdió, hiszen James Mangoldnak van pár nagyon jó filmje, így valószínűleg nem hagyja cserben a közönséget, és elhozza nekünk azt a folytatást, amire évek óta várunk. Elvileg 2022. július 29-én érkezik az Indiana Jones 5, de az eddigiek alapján ez még simán változhat, mivel jelenleg egyedül Harrison Ford tűnik biztos pontnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás