Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a Billie Eilish életéről szóló dokumentumfilm – videó

Jön a Billie Eilish életéről szóló dokumentumfilm – videó

Zene, Film & Kultúra

Jön a Billie Eilish életéről szóló dokumentumfilm – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.09.30. 09:09

A 18 éves Billie Eilish máris akkora sikereket ért el, hogy kiérdemelte a saját dokumentumfilmjét a Ha maradnék rendezőjétől.

Billie Eilish 2015-ben, mindössze 13 esztendősen kezdte zenei pályafutását, azóta pedig rengeteg slágerlistát meghódított többek között a „Bad Guy” című dalával. A tavaly megjelent albuma hatalmasat robbant, öt Grammy-díjat zsebelt be, és még a következő James Bond film főcímdalát is megkapta – szóval mondhatjuk, hogy manapság ő számít a világ egyik legismertebb popsztárjának.

Ezek után nem is csodálkozhatunk azon, hogy az Apple jóvoltából egy érdekesnek hangzó dokumentumfilmben mesélik el Billie Eilish eddigi életét, és a világsztárrá válásának állomásait – ráadásul a Ha maradnék című 2014-es dráma rendezője, R.J. Cutler fogja elkészíteni a művet.

Jövő februárban kerül bemutatásra a The World's a Little Blurry (szabad fordításban: A világ egy kicsit homályos) című alkotás, amiben például az is kiderül, hogy az énekesnőt már gyerekként vonzották a hangszerek. Biztos, hogy a rajongók már most alig várják, hogy végre láthassák a végeredményt, hiszen tényleg nagyon népszerű a híresség, de még akár azoknak is jó élmény lehet majd, akik nem annyira ismerik a munkásságát.

Itt lehet megtekinteni az első kedvcsinálót:

Borítókép: Billie Eilish / Tolga AKMEN / AFP

Legolvasottabb hírek