promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bizniszbe kezdett Machine Gun Kelly
Borítókép:  CHRIS DELMAS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még egy hete sincs, hogy megjelent Machine Gun Kelly legújabb, „Tickets To May Downfall” című albuma, máris a slágerlisták elején jár. Az énekes-rappernek azonban ez sem elég. Új vállalkozásba kezdett, ami elsőre meglepő lehet a rajongók számára.

A trapsztár Ohioban nyitott egy elképesztően vagány kávézót, „27 Club Coffee” néven.

Az ok, hogy miért ezt a nevet adta klubjának, egyszerre vagány, megható és tiszteletre méltó. 

A 27 Club az idejekorán, 27 évesen elhunyt sztárokra, zenészekre utal. Gonolunk itt a Nirvana énekes-gitárosára Kurt Cobain-re, vagy Amy Winehouse-ra, de persze említhetjük az idén 49 éve elhunyt Jim Morrisont is. Machine Gun Kelly így tiszteleg a néhai előadók előtt, ami még megindítóbbá teszi a helyet. 

A kávézó megnyitója persze nem telhetett el partizás nélkül, ahol szép számmal sorakoztak fel a sztárok is. A rapper újdonsült barátnője, Megan Fox is részt vett az eseményen, emellett pedig a zenész komplett zenekara is tiszteletét tette. 

A „27 Club Coffee” valószínű nem csak a jó kávékról, ételekről, és az ott megforduló sztárokról lesz híres, hanem a hely dizájnjáról is, ami teljesen visszaadja MGK új albumának világát. Ha belenézünk a képekbe egyszerre érezhetjük magunkat egy „fenszi” bárban, egy barátságos klubban és egy hamisíthatatlan házibuliban. Abszolút visszaadja a 2000-es évek elején trendi punk attitűdöt. Na, de beszéljenek a képek!

Machine Gun Kelly tehát elég aktívan tölti a koncertezés nélküli időszakot, már csak azt kell kivárnunk, hogy mikor pótolja be az idén elmaradt Budapest Parkos koncertjét, hogy végre a hazai közönség is tombolhasson a legújabb dalaira. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás