promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Csobot Adélnál betelt a pohár

Ennyi volt: Csobot Adélnál betelt a pohár

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár az Álarcos énekes negyedik adása csak este lesz, a reklámvideóban már bárki láthatta, hogy Csobot Adélnál betelik a pohár, és végre visszavág Istenes Bencének.

Az Álarcos énekes előző adásában a Tigrisnek kellett lelepleznie magát, akiről sokáig mindenki azt gondolta, hogy férfi. Aztán jött a vendégnyomozói szerepet betöltő Nagy Ervin, aki azonnal lebuktatta a versenyzőt, és azt mondta, hogy szerinte nő rejtőzik a maszk alatt. Végül a színésznek igaza is lett, Eszenyi Enikő volt a Tigris.

Ezen a héten is hasonlóan izgalmas pillanatokra számíthatunk. Mivel Gáspár Laci még a negyedik adás felvételén sem tudott részt venni, ezért az ő helyét most az X-Faktor mentora, Puskás Peti fogja elfoglalni.

Ezen a héten is hét versenyző fog színpadra állni: név szerint a Kakas, a Röfi, a Bika, az Egér, a Kaktusz, a Méhecske, és a Zebra. Ahogy az az adás reklámjából kiderül, utóbbinak a produkciója után egy kis feszültségre kell számítani Istenes Bence és Csobot Adél között. De az ehhez hasonló „összeugrásokat” már megszokhattuk az Álarcos énekesben.

Borítókép:  NLC

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás