promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: Nagy Ervin lebuktatta a Tigrist
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A harmadik adással folytatódott az Álarcos énekes, amiben színpadra lépett a Banán, a Tigris, a Maki, a Dinó, a Baba, az Elefánt, és a Béka. Ráadásul egy vendégnyomozó is érkezett.

Ahogy az várható volt, Istenes Bence teljesen kikelt magából, amint meglátta az előző széria ezüstérmesét, a Robotot, vagyis Nagy Ervint a Nyomozók páholyában Csobot Adél mellett. A színész Gáspár Lacit helyettesítette a harmadik adásban, akinél az adás felvétele előtt diagnosztizálták a koronavírust. Természetesen az énekes így sem maradt ki a jóból, a műsor elején élőben kapcsolták be őt, és amellett, hogy beszámolt róla, hogy van, néhány hasznos tanáccsal látta el a vendégnyomozót.

A harmadik adás első párbaját a Banán és a Tigris vívta meg: míg előbbi Harry Styles Watermelon Sugar című számával, addig utóbbi Rosemary Clooney Mambo Italiano-jával kápráztatta el a zsűrit és a közönséget, akik a Banánt juttatták tovább a következő fordulóba.

Nyomozói tippek:

  • Banán: Miller Dávid
  • Tigris: Ónodi Eszter, Scherer Péter, Bach Szilvia

A második párbajban három versenyző csapott össze egymással. A Maki Conchita Wurst-tól a Rise Like a Phoenix-et, a Dinó Meghan Trainor-tól a Dear Future Husband-et, míg a Baba Wolf Katitól a Szerelem, miért múlsz? című dalt adta elő. Végül a Baba jutott tovább egyenes úton.

Nyomozói tippek:

  • Maki: Lukács Miki, Csiszár Jenő
  • Dinó: Erdélyi Mónika, Szandi
  • Baba: Kocsis Tibor, Kasza Tibor, Marsalkó Dávid

A harmadik párbajt a Béka kezdte, aki a Queen Don't Stop Me Now-jával készült erre a napra. Az Elefánt aztán Gianni Morandi In Ginocchio Da Te-jével zárta a produkciók sorát. Az utolsó párbajt a Béka nyerte meg.

Nyomozói tippek:

  • Béka: Oszvald Marika, Csákányi Eszter, Falusi Mariann
  • Elefánt: Vadon Jani, Dzsudzsák Balázs, Gálvölgyi János, Dombóvári István

A Nyomozóknak ezután el kellett dönteniük, hogy melyik három álarcos énekes folytassa a versenyt. Továbbjuttatták az Elefántot, a Makit, és a Dinót. Harmadikként tehát a Tigrisnek kellett levennie a maszkot, ami alatt Eszenyi Enikő volt. A színésznő a leleplezés után azt mondta, ha Nagy Ervin nem lett volna ott, akkor a Nyomozók nem jöttek volna rá, hogy nem férfi, hanem nő rejtőzik a Tigris jelmezben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás