promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő vallomást tett az Álarcos énekes versenyzője
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vasárnap esti adás előtt megdöbbentő vallomást tett az Álarcos énekes versenyzője, a Tigris azzal kapcsolatban, hogy mit érez Csobot Adél iránt.

Vasárnap este a harmadik adással folytatódik az Álarcos énekes 2. évada, amiben Hargitai Bea, Csobot Adél, és Sebestyén Balázs mellett egy vendégnyomozót láthatunk majd Nagy Ervin személyében, aki Gáspár Lacit fogja helyettesíteni. Istenes Bence persze egyáltalán nem örül annak, hogy a Robot visszatér a műsorba.

Úgy tűnik, a műsorvezetőnek eggyel több problémával kell majd megküzdenie az esti adásban, hiszen az idei versenyzők közül a Tigris is kiszemelte már magának a feleségét. A titokzatos versenyző nemrég az Álarcos énekes stábjának beszélt arról őszintén, hogy mit érez Adél iránt.

Mint kiderült, a harmadik adásban kicsit megváltoznak a műsor szabályai. A SorozatWiki megtudta, hogy ezúttal hét versenyző fog színpadra lépni, akiket két páros, és egy hármas párbajban fogunk látni. Mindhárom körből egy-egy azonnali továbbjutó lesz, így a hármas párbajból ketten kerülnek majd a veszélyzónába.

Ezen a héten a Banán, a Tigris, a Béka, az Elefánt, a Maki, a Dinó, és a Baba produkcióját láthatjuk majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás