Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Istenes Bence mindenkit átvert

Istenes Bence mindenkit átvert

Zene, Film & Kultúra

Istenes Bence mindenkit átvert

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:37

A szokásos kimaradt jelenetek mellett az RTL Klub egy kulisszavideót is közzétett az Álarcos énekes harmadik adásához, ami egyben bizonyíték is arra, hogy Istenes Bence mindenkit átvert.

Az Álarcos énekes legutóbbi adásában a Tigrisnek kellett levennie az álarcát, aki mindenki megdöbbenésére Eszenyi Enikő volt. A színésznő a leleplezés után azt mondta, hogy ha Nagy Ervin nem buktatja le őt, senki sem jött volna rá, hogy egy nő rejtőzik a jelmezben.

Ahogy azt már megszokhattuk, az RTL Klub a harmadik adáshoz is több kimaradt jelenetet is közzétett a műsor hivatalos weboldalán. Az egyikben például azt láthatjuk, ahogy a Nyomozók arról tanácskoznak, hogy a Dinó vagy a Tigris távozzon a versenyből. Az alábbi videóban kiderül, hogy végül miért a Tigrisre esett a választás

A másik kivágott részlet valójában egy kulisszavideó, ami Istenes Bencét leplezi le. Akik nézték a műsort, emlékeznek rá, hogy a műsorvezető egy látványos, akrobatikus mutatvánnyal vonult be a színpadra. Bár ügyesen volt összevágva, egyértelműen látszott, hogy Bence helyett egy profit láthattunk a színpadon ugrálni. De akik még mindig azt hiszik, hogy a műsorvezető ilyen mozgásokra képes, azoknak itt a megdönthetetlen bizonyíték.

Borítókép: 24.hu