promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence mindenkit átvert
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szokásos kimaradt jelenetek mellett az RTL Klub egy kulisszavideót is közzétett az Álarcos énekes harmadik adásához, ami egyben bizonyíték is arra, hogy Istenes Bence mindenkit átvert.

Az Álarcos énekes legutóbbi adásában a Tigrisnek kellett levennie az álarcát, aki mindenki megdöbbenésére Eszenyi Enikő volt. A színésznő a leleplezés után azt mondta, hogy ha Nagy Ervin nem buktatja le őt, senki sem jött volna rá, hogy egy nő rejtőzik a jelmezben.

Ahogy azt már megszokhattuk, az RTL Klub a harmadik adáshoz is több kimaradt jelenetet is közzétett a műsor hivatalos weboldalán. Az egyikben például azt láthatjuk, ahogy a Nyomozók arról tanácskoznak, hogy a Dinó vagy a Tigris távozzon a versenyből. Az alábbi videóban kiderül, hogy végül miért a Tigrisre esett a választás

A másik kivágott részlet valójában egy kulisszavideó, ami Istenes Bencét leplezi le. Akik nézték a műsort, emlékeznek rá, hogy a műsorvezető egy látványos, akrobatikus mutatvánnyal vonult be a színpadra. Bár ügyesen volt összevágva, egyértelműen látszott, hogy Bence helyett egy profit láthattunk a színpadon ugrálni. De akik még mindig azt hiszik, hogy a műsorvezető ilyen mozgásokra képes, azoknak itt a megdönthetetlen bizonyíték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás