promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Yvonne Dederick Medveczky Ilonának köszönheti az életét
Borítókép:  Yvonne Dederick / bors.hu (via ripost.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Yvonne Dederick kiadott most egy könyvet, aminek a bemutatóján megrázó titokra derült fény.

Alapból is egy hihetetlenül sikeres üzletasszonynak számított Yvonne Dederick, mégis akkor vált igazán népszerűvé, mikor szerepelt a Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című műsorában. A híresség most fogta magát, és megírta a Pályakezdő milliárdosok című könyvét, amiben karrierépítésről, és egyéb fontos dolgokról ejt szót, miközben személyes tapasztalatait is megosztja a világgal.

Viszont a mostani elképesztő eredményei ellenére egyáltalán nem volt egyszerű Yvonne Dederick életének kezdete, ugyanis a híres táncosnőként ismert édesanyja, Bordás Éva el akarta vetetni őt, de végül barátnője, Medveczky Ilona lebeszélte a dologról – így a luxusfeleség konkrétan neki köszönheti, hogy megszülethetett.

„Anyu őrlődött, hogy megtartson-e engem. Először el is ment abortuszra, de ott kikezdett vele a nőgyógyász, ezért gyorsan el is jött onnan. Ilonának mesélte, mi a dilemmája, arra kérte, segítsen neki. Ő pedig azt mondta, egy gyermek akkora ajándék, hogy nem szabad elvetetni. Ezzel győzte meg, hogy vállalja a szülést”

– mesélte a Blikknek Yvonne Dederick.

A sztárnak ezek után nem volt könnyű gyerekkora, hiszen állami gondozásba került, majd amerikai rokonok fogadták be. Csak később találtak egymásra édesanyjával, aki komoly mentális gondokkal küzdött, és 2015-ben öngyilkosságot követett el. Yvonne Dederick még mindig nagyon hiányolja őt, és szerinte nagyon büszke lenne rá amiatt, hogy megjelent a saját könyve.

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás