promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élete legszörnyűbb időszakáról mesélt a luxusfeleség
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Feleségek luxuskivitelben című műsorában Yvonne Dederick elmesélte, édesanyja 2015 februárjában öngyilkos lett.

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évadában is feltűnő Yvonne Dederick most élete legszörnyűbb, legnehezebb időszakáról mesélt. Arról, hogy 2015 februárjában édesanyja öngyilkos lett. Erről pedig eddig csak legközelebbi barátai tudtak.

„Édesanyám egész életében hajlamos volt a depresszióra, már kislány koromban is többször beszélt nekem arról, milyen jó lenne meghalni. Művészlélek volt, táncművészként dolgozott. Ahogy idősödött, egyre zárkózottabb lett, rosszabbodott az állapota, már kezdődő demenciától vagy Alzheimer-kórtól tartottam. Próbáltam kérni, hogy keressen magának elfoglaltságokat, tanuljon, utazzon a barátaival. Ő az unokáival szeretett volna lenni, de időközben mind a hárman felnőttek és kevesebb időt töltöttek együtt. Amikor láttam, hogy nagy a baj, elvittem egy szakemberhez. Azt hittem, itt elindulhat a jó úton, de sajnos nem így lett” 

fogalmazott a Borsnak Yvonne Dederick.

Mint mondta, anyukája készült tettére, ahogy azt is elárulta, hogy szakember szerint egy táncművésznél az öngyilkosság az élet tökéletes befejezése. Történetével Yvonne Dederick szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy most, a koronavírus-járvány alatt különösképp figyeljünk oda szeretteinkre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás