promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A chicagói 7-ek tárgyalása: sztárparádéval támad a The Social Network írója – előzetes
Borítókép:  A chicagói 7-ek tárgyalása / via bosshunting.com.au
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy lebilincselő igaz történet alapján készült Aaron Sorkin legújabb alkotása, ami nem is lehetne relevánsabb a jelenleg tomboló tüntetések fényében – ráadásul még a Borat színésze, Sacha Baron Cohen is megmutatja a drámai oldalát.

Az Oscar-díjas Aaron Sorkin számít Hollywood egyik legjobb forgatókönyvírójának, és ezt olyan munkák bizonyítják, mint például a The Social Network – A közösségi háló (ami mellesleg Tarantino szerint az előző évtized legjobb filmje volt), Steve Jobs, Pénzcsináló vagy Az elnök emberei című sorozat. A következő nagy dobása 1968-ba repít minket, ahol egy békés tüntetésből hatalmas balhé lesz a hatóságokkal, a szervezőket pedig bíróság elé állítják.

A chicagói 7-ek tárgyalása című film nem is jöhetne jobbkor, hiszen most is azt látjuk a világban, hogy az alapból nyugodtnak induló demonstrációk gyorsan félelmetes káosszá válnak, ami rengeteg ember életét keseríti meg.

A műben olyan színészek szerepelnek, mint Sacha Baron Cohen (Borat), Joseph Gordon-Levitt (Eredet), Eddie Redmayne (A mindenség elmélete), Mark Rylance (Kémek hídja), Frank Langella (Frost/Nixon), William Hurt (Erőszakos múlt) és többek között Michael Keaton (Batman), szóval sikerült egy igazán impozáns csapatot összerántania az írónak, aki ráadásul most a rendezői székbe is beült.

Október 16-án érkezik a Netflixre A chicagói 7-ek tárgyalása című alkotás, ami az előzetes alapján elég feszült és izgalmas lesz, szóval semmiképp sem szabad majd kihagynunk, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy Aaron Sorkin megint elkápráztat minket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás