promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Borat folytatása, amit titokban már le is forgattak
Borítókép:  Borat szerepében Sacha Baron Cohen / via androgeek.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen dolog derült ki, ugyanis állítólag Sacha Baron Cohen fű alatt megcsinálta a zseniális Borat második részét, és már csak arra vár, hogy bemutathassa.

2006-ban jelent meg a Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című elvetemült, és sokak számára felháborító film, amiben Sacha Baron alakította a felfoghatatlanul vicces címszereplőt. A már legendásnak mondható, máig folyamatosan idézett alkotás úgy volt elkészítve, mint egy dokumentumfilm, és arról szólt, hogy egy kazahsztáni riporter Amerikába megy megismerni a helyi kultúrát, és hogy összejöjjön Pamela Andersonnal.

A vígjáték gigantikus siker lett, és még Oscar-díjra is jelölték, ráadásul egyes szereplői elvileg nem is tudták, hogy Borat nem igazi, hanem csak egy fantasztikus színész vicceli meg őket, hogy közben tudtukon kívül orbitális hülyeségeket mondjanak a mi szórakoztatásunk érdekében. Sokan minden idők egyik legjobb komédiájának tartják a filmet, és most a MovieWeb cikke alapján elképesztő dologra számíthatnak a rajongók.

Nagyon úgy tűnik, hogy Sacha Baron Cohen teljes titokban megcsinálta a folytatást, amiben Borat igazi mozisztárnak képzeli magát az első rész miatt, és próbál különböző álruhákban bujkálni az emberek elől, miközben a szokásos eszement interjúit készíti.

Ez hatalmas hír, és ebből kiindulva valódi volt az a TikTok-videó, amin látni lehetett, hogy valaki Boratnak öltözve forgat. Állítólag megint sikerült a karakterrel bepalizni pár hírességet, szóval felkészülhetünk arra, hogy ismét jó nagyokat fogunk nevetni a remek szívatásokon, Borat pedig különleges szemszögből mutatja be nekünk az életet – és persze újra elkezdjük használni azt a kifejezést, hogy „jóféle”.

Több információ még nem igazán derült ki, így azt sem tudjuk, hogy mikor jön a Borat második része, de elvileg már készen van, szóval lehet, hogy Sacha Baron Cohen a járvány enyhülésére vár, vagy esetleg a Netflixnek adja a projektet, és talán még idén láthatjuk a várva várt végeredményt, ami biztos, hogy megint sokaknál kicsapja majd a biztosítékot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás