Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szokásos testcserés vígjáték, csak sorozatgyilkosos csavarral? – Freaky-előzetes

Szokásos testcserés vígjáték, csak sorozatgyilkosos csavarral? – Freaky-előzetes

Zene, Film & Kultúra

Szokásos testcserés vígjáték, csak sorozatgyilkosos csavarral? – Freaky-előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

A Boldog halálnapot! rendezője Vince Vaughn főszereplésével hoz nekünk egy elég szórakoztatónak tűnő filmet, amiben valahogy testet cserél egy tinilány, és egy könyörtelen sorozatgyilkos.

A Blumhouse stúdió filmjeitől már megszokhattuk a kellemesen bizsergető rettegést, de elég sokszor csempésznek komédiát is az alkotásaikba, amire tökéletes példa a Christopher Landon által készített Boldog halálnapot! című nagysikerű mű. Úgy látszik, hogy ismét szeretnék közös erővel kielégíteni a horror-vígjátékra vágyó közönséget, ráadásul egy elég érdekesnek tűnő produkciót hoztak nekünk.

A Freaky arról szól, hogy egy átlagos, nem igazán népszerű lányt (Kathryn Newton – Pikachu, a detektív) elkap egy brutális sorozatgyilkos (Vince Vaughn – Ünneprontók ünnepe), de valamilyen oknál fogva úgy alakul, hogy véletlenül testet cserélnek, így a tini felnőtt férfiként ébred fel, a pszichopata pedig dögös csajként szedi tovább az áldozatait.

Már körülbelül ezerszer láthattuk ezt a tipikus „testcserés” ötletet a filmvásznon, de most egész érdekes csavart raknak bele ezzel a horror szállal. A készítőket ismerve biztos, hogy egy teljesen egyszerű, nem túl erőszakos, viszont annál viccesebb alkotást kapunk, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt majd a műfaj kedvelőinek – viszont az első kedvcsináló alapján Vince Vaughn lejteni fog benne egy szexi hajrálányos táncot, szóval egyenesen kötelező lesz emiatt megnézni.

Itt lehet megtekinteni a november 26-án érkező Freaky magyar szinkronos előzetesét:

Borítókép: Freaky / via imdb.com